Dereceye Giren Öğrenciler Altın ile Ödüllendirildi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Dereceye Giren Öğrenciler Altın ile Ödüllendirildi...
Haberin Tarihi: 11.12.2014 09:21:00 - Okunma Sayısı:4123 defa okundu.

Dün Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda düzenlenen "Eğirdir 4. Şiir Akşamları" programı kapsamında İlkokul, ortaokul ve liseler arasında 3 kategoride yapılan Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Dereceye Giren Öğrenciler Altın ile Ödüllendirildi…

 

            Dün Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda düzenlenen “Eğirdir 4. Şiir Akşamları” programı kapsamında İlkokul, ortaokul ve liseler arasında 3 kategoride yapılan Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

            İlkokullarda birinci olan Sarıidris İlkokulu öğrencisi Emine Naz Köse’ye, ikinci olan Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu Öğrencisi Tunahan Tekeli’ye ve üçüncü olan Sorkuncak İlkokulu Öğrencisi Songül Demirdaş’a ödüllerini Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz takdim etti.

            Ortaokullarda birinci olan İrfan Kaynak Ortaokulu Öğrencisi Muhammed Ali Topaloğlu’na,

ikinci olan Süleyman Demirel Ortaokulu öğrenci Hatice İrem Yüksel’e ve üçüncü olan Sorkuncak Ortaokulu  Öğrencisi Eşref Yiğit’e ödüllerini Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.

            Liselerde birinci olan Mesleki ve Teknik Anadolu Öğrencisi İzzet Güleryüz’e, ikinci olan Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Tuğba Toraman’a ve üçüncü olan Mavigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Fatma Bircan’a ödüllerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Karakaya takdim etti.
 

            Yarışmada birinci olan öğrenciler tam altın, ikinci olan öğrenciler yarım altın ve  üçüncü olan öğrenciler çeyrek altın ile ödüllendirildiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap