“NERGİS ZAMANI” ŞİİR DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“NERGİS ZAMANI” ŞİİR DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Haberin Tarihi: 9.3.2024 09:27:59 - Okunma Sayısı:382 defa okundu.

Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi koordinesinde hazırlanan dinletide kadın, çocuk ve vatan sevgisi gibi temalar işlendi.

“NERGİS ZAMANI” ŞİİR DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğirdir ilçesinde kadına ve çocuğa yönelik duygusal ve fiziksel şiddeti önleme amacı ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde şiir dinletisi düzenlenerek farkındalık oluşturuldu.

Eğirdir Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Eğirdir Belediyesi ve Eğirdir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran , Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Jale Gözübenli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hakan Çelebioğlu ve davetliler katıldı.

Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi koordinesinde hazırlanan dinletide kadın, çocuk ve vatan sevgisi gibi temalar işlendi. Toplumda kadına verilen değer ile toplumun güçlendirilmesi anlatıldı. Dinletide şiirlerle çocukluktan yetişkinliğe yaşanan duygusal ve fiziksel şiddete dikkat çekildi.

Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Jale Gözübenli, program sonunda kadın güçlendirme projelerinin sonuçlarını açıklayarak aktif çalışma hayatına gecen dezavantajlı bireyler hakkında bilgi verdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap