Filenin Sultanları İlk Maçında Göz Doldurdu 3-0

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Filenin Sultanları İlk Maçında Göz Doldurdu 3-0
Haberin Tarihi: 10.1.2015 16:56:00 - Okunma Sayısı:1528 defa okundu.

Yeni kurulan ve bu yıl Türkiye voleybol federasyonu bayanlar BAL liginde mücadele edecek olan Eğirdirspor bayan voleybol takımı ilk hazırlık maçında Isparta Yıldızspor'u 3-0 yenerek dikkatleri üzerine çekti.

Filenin Sultanları İlk Maçında Göz Doldurdu 3-0

 

            Yeni kurulan ve bu yıl Türkiye voleybol federasyonu bayanlar BAL liginde mücadele edecek olan Eğirdirspor bayan voleybol takımı ilk hazırlık maçında Isparta Yıldızspor’u 3-0 yenerek dikkatleri üzerine çekti.

            Eğirdir Kapalı Spor salonunda geçtiğimiz Cuma günü oynanan maçı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Eğirdirspor yönetim kurulu üyeleri de tribünden takip ederken, Kırmızı yengeçler taraftar grubu da takımını yalnız bırakmadı.

            Seyirci desteğini de arkasına alan Eğirdirspor bayan voleybol takımı karşılaşmadan 25-19, 25-22 ve 25-20 lik setlerle 3-0 galip ayrıldı.

            Maç sonunda konuşan Eğirdirspor Voleybol Şube sorumlusu Abdullah Turan “yeni kurulan takım olmamıza rağmen bu gün sporcularımızın göstermiş olduğu özveri ve istek dolayı gayet mutluyuz. Yönetim olarak bu yıl ki hedefimiz; Bölgesel Amatör ligde güzel sonuçlar almak ve ilçemizin tanıtımına katkı yaparak 3. Lig hedefine ilerlemek istiyoruz. Hüseyin Hocamızla görüştük, bir transfer komitesi oluşturacağız ve gerekli mevkilere oyuncu transferleri de yapacağız. Bu gün burada bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza ve Eğirdir Belediye Başkanımız  Ömer Şengöl’e teşekkür ederiz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap