Eğirdirspor'dan transfer bombardımanı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor'dan transfer bombardımanı
Haberin Tarihi: 16.1.2015 14:31:00 - Okunma Sayısı:1371 defa okundu.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Eğirdirspor, 2. Devreye transfer bombardımanıyla giriyor.

Eğirdirspor’dan transfer bombardımanı 

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eğirdirspor, 2. Devreye transfer bombardımanıyla giriyor.

Daha önce kadrosuna Milli Futbolcu Hüseyin Kartal’ı kazandıran kırmızı beyazlılar şimdi de 6 futbolcuyla daha anlaştı. Hücum bölgelerinde daha etkili olan transferler yapan Eğirdirspor 6 futbolcu için Eğirdir Atıngöl Otel’de imza töreni gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal ve Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Turan’ın katıldığı imza töreninde 6 futbolcuyla mukaveleler imzalandı.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Isparta İdman Yurdu’nu konuk edecek olan Eğirdirspor, devre arasındaki kampta çok iyi hazırlandığı belirtilirken, tek hedefin ligde bol bol puan toplamak olduğu belirtildi.

İmza töreninde görüşlerini belirten Eğirdirspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Turan; “Hüseyin Kartal’ın imza töreninde taraftarımıza ve camiamıza verdiğimiz yıldız sözünü tutmuş bulunuyoruz. Bu transferimiz Kariyerinde yeni adıyla PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig takımlarında futbol oynamış oyuncumuz Doğan Çift ile mukavele imzaladık. Bu transferimiz için büyük uğraşlar verdik. Ama en sonunda mutlu sona ulaştık. Transferlerimizle taraftarlarımızın transferdeki beklentilerine cevap verdiğimize inanıyoruz. Kendisi santrafor mevkiinde oynamaktadır. Aynı zamanda 5 futbolcu kardeşimizle de mukavele imzaladık. Doğan Çift, Emirhan Kılınç, Babür Tın, Neşet Özgür Özoğlu, Okan Pınar ve Manavgatspor dan Orta saha oyuncusu Okan kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

Abdullah Turan, taraftarları ve spor severleri Eğirdir’de oynanacak Isparta derbisi olarak bilinen Eğirdirspor - Isparta İdman Yurdu maçına beklediklerini söyledi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap