BOTANİKTE KROS RÜZGARI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BOTANİKTE KROS RÜZGARI
Haberin Tarihi: 17.1.2015 09:04:00 - Okunma Sayısı:1301 defa okundu.

2014-2015 Okul Sporları takviminde yer alan Yıldızlar ve Gençler il birinciliği koşuları Süleyman Demirel Kampüsü Botanik Park'ta gerçekleştirildi.

BOTANİKTE KROS RÜZGARI

 

            2014-2015 Okul Sporları takviminde yer alan Yıldızlar ve Gençler il birinciliği koşuları Süleyman Demirel Kampüsü Botanik Park'ta gerçekleştirildi. Yarışlar kızlar ve erkelerde 2000 - 3000 ve 5000 m'de 15 Ocak 2015 Perşembe günü yapıldı.

            Yıldız Kızlar 2000m yarışında koşarken, ferdi sıralamada Rümeysa COŞKUN birinci, Aslıhan EROL ikinci, Tuğba KURT üçüncü ve Edanur YAVUZ dördüncü oldu. Yıldız Kızlar takım sıralamasında Yahya Kemal Beyatlı Orta Okulu birinci, Sidre 2000 Orta Okulu ikinci, Direkli ORta Okulu üçüncü ve İto Şehit Mustafa Gözütok Orta Okulu dördüncü sırayı aldı. Yıldız kızlara madalyala ve kupalarını İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal ÖZDEMİR verdi.

            Yıldız Erkekler 3000m yarışında ter dökerken Ömer Faruk SONGÜL birinciliği elde etti. Metin GÜRDAL ikinci, Melih GÜRDAL üçüncü ve Bedirhan DİKMEN ferdi sıralamada dördüncü oldu. Takım sıralamasında Yalvaç İMKB birinci olurken, Atbey 75. Yıl Yatılı Bölge Orta Okulu ikinci, Deregümü Orta Okulu üçüncü ve Direkli Orta Okulu dördüncü sırayı aldı. Yıldız Erkeklere madalya ve kupalarını Atletizm Antrenörü Tuncay KAYACAN verdi.

            Genç Kızlar İl Birinciliği yarışması 3000m de yapıldı. Ferdi sıralamada Fatmanur ULUDAĞ bitiş çizgisini ilk geçen isim oldu. İkinci sırayı Özge KÖSE'nin aldığı yarışmada, üçüncü Hafize AKÇAY ve dördüncü Ceren YILMAZ oldu. Genç Kızlar takım sıralamasında Spor Lisesi il birinciliğini kazanırken, ikinci Gül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncü İMKB ve Endüstri Meslek Lisesi ve dördüncü Atabey H.N.K Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi oldu. Yıldız kızlara madalya ve kupalarını Okul Sporları İl Temsilcisi Adem AKKULAK verdi.

            Son olarak Genç Erkek Krosçularının İl Birinciliği için mücadele ettiği yarışlarda, 18.44 lük derecesiyle 5000m de ilk sırayı Fevzi BAYSAN aldı. İkinci sırayı Mustafa Fikri ÇOBAN, üçüncülüğü Gökhan BAYRAK ve dördüncülüğü Mehmet Ali ERDAL elde etti. Takım sıralamasında Spor Lisesi İl birincisi olurken, ikinci Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve dördüncü Isparta Merkez Endüstri Merkez Lisesi oldu. Krosçu gençlere ödüllerini Spor Şube Müdürü Ahmet  TAŞDEMİR verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap