Öğrenciler Mangala'yı Sevdi...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğrenciler Mangala'yı Sevdi...
Haberin Tarihi: 17.1.2015 09:06:00 - Okunma Sayısı:1214 defa okundu.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi il merkezindeki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere Türk Zeka ve Strateji Oyunu 'Mangala' tanıtıyor, öğretiyor.

Öğrenciler Mangala’yı Sevdi...

 

            Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi il merkezindeki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere Türk Zeka ve Strateji Oyunu 'Mangala' tanıtıyor, öğretiyor. Öğrencilerin serbest zaman etkinlikleri derslerinde Gençlik liderleri tarafından öğretilen Mangala oyunu gençlerin oldukça dikkatini çekiyor. Mangala'nın tarihi hakkında da bilgi alan öğrenciler öğrendikleri bu yeni oyuna çabuk merak saldı. Mangala öğrenip daha sonrada oynayan öğrenciler etkinlik boyunca eğlenceli anlar yaşadı. Öğrenciler yeni öğrendikleri bu oyunu oldukça sevdiklerini ifade ettiler. Oldukça çekişmeli müsabakalarında yapıldığı etkinlikte gençler Mangala bundan sonra hep oynamak istediklerini ifade ettiler.

            Gençlik Merkezi, Türk Zeka ve Strateji Oyunu 'Mangala'yı Isparta genelinde tüm okullarda yaygın hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap