Isparta Kazan-Milletvekili Aylin Cesur Kepçe

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Kazan-Milletvekili Aylin Cesur Kepçe
Haberin Tarihi: 23.9.2019 10:47:34 - Okunma Sayısı:4764 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Isparta’yı geziyor-Ispartalının gönlünü fethediyor.

Isparta Kazan-Milletvekili Aylin Cesur Kepçe

 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Isparta’yı geziyor-Ispartalının gönlünü fethediyor.

Isparta’daki temaslarını eksiksiz devam ettiren Cesur Vekil Aylin Cesur, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun ev sahipliğindeki Gaziler Günü Programına katıldı.

Protokol ile törene katılan Şehit ve Gazi Ailelerine karanfil dağıtan, yaşlı çocuk demeden herkesle yakın ilgi ve temasta bulunan Aylin Cesur’a ailelerin ilgisi gözden kaçmadı.

Milletvekili Aylin Cesur; daha çok kısa bir süre önce Isparta’nın tüm ilçelerini tek tek gezmiş ve vatandaşlarla buluşmuş idi.

Isparta esnafı ile şehrin bir orasında bir öbür yakasında buluşan vekil, ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü İlker Çarıkçı’ya 2. Dönem Rektörlük ataması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından üniversite hakkında şunları söyledi: “Süleyman Demirel Üniversitemiz ismine yakışır şekilde birinciliklere koşuyor. Geçen dönemde de yakından takip ettiğim Sayın Rektörümüzden öğrendiğim yeni projeler beni çok heyecanlandırdı. Önümüzdeki günlerde açılacak olan ve Üniversitemize-Türkiye’mize değer katacak yeni binaları ve bölümleri öğrendim ve çok mutlu oldum.

Süleyman Demirel Üniversitesi bizim gururumuzdur. Hep öyle oldu-olmaya devam etmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

İçinden doğan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile beraber, Öğretim Kadroları, İdari Kadroları, gözbebeğimiz olan yüzbini bulan öğrencilerimizle her ikisi de zenginliğimizdir.

Bunun değerini iyi bilmeliyiz. Bugüne gelinceye kadar kuruluşundan itibaren, başta Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel ve emeği geçen herkese minnet ve şükran duyuyoruz.”

Isparta Milletvekili Cesur, üniversite ziyaretinin ardından ART DESIGN Mimarlık’ın açılışını yaptı, açılışa katılan misafirlerle tek tek sohbet etti.

Makbule Gürman ve arkadaşlarını tebrik eden vekil, Isparta caddelerine dönerek vatandaşlarla buluştu.

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek, İl Eski Başkanı Mehmet Ertekin ve arkadaşlarını ziyaret eden Aylin Vekil, Senirkent Üzümü ile sohbet çok güzel ama Ispartalı bizi bekler diyerek ve Isparta caddelerindeki mesaisini sürdürerek vatandaşların dertlerini dinledi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İl Genel Sekreteri Recep Avcu, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu ve partililer kendisine eşlik etti.

Milletvekili Cesur’un Ankara’daki yoğun temposunu ve Meclisin en aktif Milletvekillerinden olduğunu, sadece Isparta’nın değil, Türkiye’nin iç ve dış meselelerindeki yoğun mesaisini ve Partideki Genel İdare Kurulu görevini bilen Isparta’lı hemşerileri de sık sık duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap