Yerel Derbide Eşitlik Bozulmadı 1-1

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yerel Derbide Eşitlik Bozulmadı 1-1
Haberin Tarihi: 19.1.2015 16:09:00 - Okunma Sayısı:2092 defa okundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligde Mücadele eden temsilcilerimiz Eğirdirspor ile Isparta İdman Yurdu (D.S.İ) bu hafta Eğirdir İlçe stadında ligin ikinci yarısının ilk maçında karşı karşıya geldi. İkinci yarının açılış maçı karşılıklı birer golle sona erdi.

Yerel Derbide Eşitlik Bozulmadı 1-1

 

            Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligde Mücadele eden temsilcilerimiz Eğirdirspor ile Isparta İdman Yurdu (D.S.İ) bu hafta Eğirdir İlçe stadında ligin ikinci yarısının ilk maçında karşı karşıya geldi.

 
İkinci yarının açılış maçı karşılıklı birer golle sona erdi. 1-1

            Eğirdirspor kendi saha ve seyircisi önünde pazar günü konuk ettiği Isparta İdman Yurdu (D.S.İ.)’yi 60. Dakikada Doğan Çift’in attığı golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

            SALİH AYTAÇ(Hakem),  HAKAN KOCAMAN(1. Yardımcı Hakem),  MERT NAFİ SÖZEN(2. Yardımcı Hakem),  KADİR GÖNÜLAÇAR(Dördüncü Hakem)’in yönettiği maç öncesinde Eğirdirsporlu futbolcular Eğirdir İlçe Stadı’nın yapımında emeği olan geçtiğimiz ay kaybettiğimiz Ramazan İnan’a itafen hazırlanan “Hakkın Ödenmez. Ruhun Şad olsun Ramazan Usta” pankartıyla saha çıktı.  Karşılaşmaya tutuk başlayan Eğirdirspor, Isparta İdman Yurdu atağında Şenol’un golüne engel olamadı. 0-1 Sonraki dakikalarda Eğirdirspor’un gol arayışları sonuç vermeyince ilk yarı 0-1 sona erdi. Yerel derbi olarak nitelendirilen karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda oyuncu değişiklikleriyle başladı. Konuk Isparta İdman Yurdu golün sahibi Şenol’u oyundan alırken yerine Onur Enes Tunçer dahil edildi. Eğirdirspor’da ise Mert Sözgen oyundan alınırken yerine Murat Parıltı girdi. İkinci yarıda rakibine göre daha üstün oyun sergileyen Eğirdirspor aradığı golü dakika 60’da buldu. Doğan Çift’İn klas gölü ile Eğirdirspor beraberliği yakaladı. 1-1. Maçta başka gol olmazken her iki tarafta da 1’er puana razı oldu.  Eğirdirspor bu berberlikle puanını 16’ya çıkarıp 9. Sıradaki yerini korurken, Isparta İdman Yurdu ise 13 puanla 11. Sırada yer aldı. Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise maçı tribünden izledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap