Şampiyon Voleybolcular Belediye Başkanı Şengöl'ü Ziyaret Etti...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şampiyon Voleybolcular Belediye Başkanı Şengöl'ü Ziyaret Etti...
Haberin Tarihi: 21.1.2015 15:58:00 - Okunma Sayısı:1426 defa okundu.

Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu'nun yıldız voleybolcuları Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamlarında ziyaret ettiler.

Şampiyon Voleybolcular Belediye Başkanı Şengöl’ü Ziyaret Etti…

Şengöl: “Spor’a Desteklerimiz Devam Edecek…” Dedi…

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı, Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında B Grubunda mücadele ederek Isparta Şampiyonu olan Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu’nun yıldız voleybolcuları Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaret ettiler.

               Okul Müdürü Abdurrahim Demirbağ, Md. Yardımcısı İbrahim Yüceer, Md. Yardımcısı Hatice Tunç ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Yılmaz ile birlikte; Kaptan Ümit, Murat, Mehmet Can, Efe, Muammer, Samet, Ahmet, Muammer, Kadir Ahmet, Yasin ve Enes kadrosuyla Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü ziyaret ettiler.

Başkan Şengöl, şampiyon öğrencileri tek tek öperek tebrik etti. Ziyaret esnasında konuşan Belediye Başkanı Ömer Şengöl: “Muazzez ve Yaşar Şapçı okulunun bende ayrı bir yeri vardır. Babam, ben, çocuklarım hep burada okuduk. Tabi o zamanlar binası ve ismi farklıydı. Eğirdir’imizin en eski okulu. Mezun olduğum okulumun başarılı olmasından dolayı çok mutlu oldum. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Yılmaz da Voleybol takımının Isparta’daki müsabakalara gidiş gelişlerinde Belediye olarak desteklerini esirgemen Başkan Şengöl’e teşekkürlerini dile getirdi. Şengöl: “Okullarımıza ve spora desteklerimiz her zaman devam edecektir” dedi. 

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, şampiyon sporcularımıza ve öğretmenlere “Kalem” hediye etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap