15. Göller Bölgesi Tarım Ve Hayvancılık Fuarı 14 Kasım'da Kapılarını Açıyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,15. Göller Bölgesi Tarım Ve Hayvancılık Fuarı 14 Kasım'da Kapılarını Açıyor...
Haberin Tarihi: 12.11.2019 10:21:56 - Okunma Sayısı:3960 defa okundu.

Tarım ve Hayvancılık ile ilgili birçok firmanın katılacağı "15. Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı" Isparta'da düzenlenecek.

  1. Göller Bölgesi Tarım Ve Hayvancılık Fuarı 14 Kasım'da Kapılarını Açıyor...

 

Tarım ve Hayvancılık ile ilgili birçok firmanın katılacağı "15. Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı" Isparta'da düzenlenecek.

Göller bölgesinde tarımın kalbi, yıllardır olduğu gibi yine Isparta'da atacak. 15. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı, DETAY FUARCILIK Ltd. Şti tarafından Isparta Ticaret Borsası öncülüğünde, Isparta Valiliği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe teşkilatları işbirliğiyle, Isparta Gökkubbe Fuar alanında 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında tüm tarım gönüllülerine kapılarını açacak.

Her sene katılımcı firma sayısını ve ziyaretçi sayısını artırarak yoluna devam eden fuar bu boyutta, Isparta'da ki tek tarım aktivitesi durumunda.

Bölge çiftçisi ve firmaları tarafından artık bilinen ve mevcut beklentilere daha fazla cevap verme çabasında olan Fuara,  Gübre, Fide ve Fidan üreticileri, Tarım aletleri, Traktör firmaları, Damla sulama sistemleri, Tarım ilaçları, Danışmanlık&Sertifika firmaları, Toprak ve Tarımsal analiz laboratuvarları, Meyvecilik, Ambalaj ve paketleme, Soğuk hava depoları, Hayvancılık, Süt sağma makineleri, Bankalar, ihracaatçı firmalar, Süt sanayi, Organik tarım, Tarımsal yayıncılık konusunda faaliyette bulunan firmalar katılarak, tarım ve hayvancılık sektöründe ziyaretçilere sektördeki yenilikleri sunacak. Fuar aynı zamanda ticari alış veriş için alternatifli bir buluşma noktası, çağdaş tarım ve hayvancılık teknolojilerinin tanıtıldığı, kaliteyi arttırıcı gelişmelerin akademisyen ve uzmanlar tarafından bilgi ve birikimin sektör mensuplarına aktarıldığı önemli bir buluşma platformu olacak.

Fuarla ilgili ayrıntılı ve güncel bilgilere www.detayfuarcilik.com web sitesinden ulaşılabilir.                                                          

            Fuar Ziyaret Tarihleri: 14-17 Kasım 2019

            Fuar Ziyaret Saatleri: 10.00- 19.00

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap