Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Mevlid-i Nebi Programı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Mevlid-i Nebi Programı
Haberin Tarihi: 12.11.2019 15:52:29 - Okunma Sayısı:3877 defa okundu.

Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan katılımcılara muhteşem bir konferans verdi.

EĞİRDİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NDEN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

 Peygamber Efendimizin doğduğu, dünyamızı ve alemleri şereflendirdiği günün içinde yer aldığı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından bugün bir kutlama programı düzenlendi. 

Okul konferans salonunda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesi ile başladı.

Okul öğrencilerinden Ali Osman Göktaş tarafından Aşrı Şerif okunurken günün anlam ve önemeni belirten konuşmayı da Okul Müdürü Hasan Ceylan yaptı.

 

İşaret Dili Korosu Büyük Beğeni aldı…

Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında Eğirdir İmam Hatip Orta Okulu ve Lisesi öğrencilerinin oluşturmuş olduğu İşaret Dili İlahi Korosu bu yıl da sahne aldı. Öğrenciler “Sevdim Seni Mabuduma” ve “Yetim Kız” ilahilerini işaret diliyle canlandırdılar. Öğrencilerin bu gösterisi izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

 

2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftasının teması, “Peygamberimiz ve Aile”

Program, Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı,  Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans ile devam etti.

Aslanhan, gençlere başarının sırları, iyi arkadaş seçimi, Televizyon, Tablet, Telefon, Bilgisayar kullanımı konusunda bilgiler verdi.

Konferansın bitiminde, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Belediye Başkanı Veli Gök, konuşmacı Sıtkı Aslanhan'a çiçek ve gül sepeti hediye ettiler.

Ödül Töreni

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Eğirdir İmam Hatip Orta Okulu ve Lisesi tarafından Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında düzenlenen "Hadis Fotoğraflama”  yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Hadis Fotoğraflama yarışmasında Ortaokullar arası birinci olan İrfan Kaynak Ortaokulu Öğrencisi Adem Türkcan’a Liselerde birinci olan Eğirdir İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülay Yüksel’e, ödüllerini Kaymakam Adem Çelik takdim etti.

Hadis Fotoğraflama yarışmasında Ortaokullarda ikinci olan Eğirdir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Elif Bayraklı’ya ve Liselerde ikinci olan Eğirdir İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emine Sultan Demirbaş’a ödüllerini Belediye Başkanı Veli Gök takdim etti.

Hadis Fotoğraflama yarışmasında Ortaokullarda üçüncü olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Hasan Furkan Erbatur’a ve Liselerde üçünü olan Mavigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra Çetin’e ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu takdim etti.

Eğirdir İmam Hatip Orta Okulu ve Lisesi tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi programı, katılımcılara tatlı ikramı ile sona erdi.

Emel TURAN KARTAL (AKIN)

 

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap