ETUDOSD Sporcusu Nurşen Akyazı 4'ncü Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETUDOSD Sporcusu Nurşen Akyazı 4'ncü Oldu
Haberin Tarihi: 26.11.2019 15:44:32 - Okunma Sayısı:1728 defa okundu.

ETUDOSD Kulübü sporcusu Nurşen Akyazı, Muğla’nın Bodrum ilçesinde dördüncüsü düzenlenen BodRUN Ultra Maratonuna katıldı.

ETUDOSD Sporcusu Nurşen Akyazı 4'ncü Oldu

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Kulübü sporcusu Nurşen Akyazı, Muğla’nın Bodrum ilçesinde dördüncüsü düzenlenen BodRUN Ultra Maratonuna katıldı. Akyazı, 23 K koşusunu 4'ncü olarak tamamladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Aydem Bodrun Ultra Maratonu'na katılan sporcular ve vatandaşlar 7'den 70'e koşu yarışı yaptı.

Profesyonel yarışçıların yanı sıra Bodrum'dan da yaklaşık 500 sporcu koşu yarışına katıldı. Özel bir organizasyon şirketi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi ve Aydem'in destekleriyle düzenlenen Bodrum Ultra Maratonu, bu yıl 4'üncü kez gerçekleştirildi.

Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Kulübü sporcusu Nurşen Akyazı, yarışı 4'ncü olarak tamamlarken " Bodrum Ultra Maratonu 23 K koşusunu 4.lük ile tamamladım. Antrenmanlarda koşu performansımın gelişimini sağlayan Kulübüm ETUDOSD ve Antrenörüm İbrahim İncesuu 'ya sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap