Gazetecilere Hatıra Ormanı sözü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gazetecilere Hatıra Ormanı sözü
Haberin Tarihi: 27.1.2015 09:39:00 - Okunma Sayısı:2286 defa okundu.

Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, Isparta basınının desteğiyle şevk verici çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Gazetecilere Hatıra Ormanı sözü

 

            Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, Isparta basınının desteğiyle şevk verici çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

            Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanlığına tekrar seçilen Haber Gazetesi sahibi Şevket Karahan’ı geçtiğimiz Cuma günü makamında ziyaret eden şehrin başarılı bürokratlarından Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, gazetecilere hatıra ormanı sözü de verdi. 

            Isparta basınının sağduyulu yayınlar yaptığını ve kuruma her zaman destek verdiğini ziyaretinde dile getiren OBM Mustafa Değirmenci; “Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetimine yeni seçilen arkadaşları kutluyorum. Şehrimizin basın mensuplarının çoğunluğu genç ve aktif arkadaşlardan oluşuyor. Halkımızın bilinçlenmesi adına yaptığımız açıklamaları sayfalarınızda ve ekranlarınızda kamuoyu ile paylaşıyorsunuz. Sizlere minnettarız. İnşallah ilerleyen günlerde Ispartalı basın mensuplarımız için uygun bir alana hatıra ormanı yapacağız” dedi. Isparta Orman Bölge Müdürünün ve personelinin başarılı çalışmalara imza attığını belirten Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise; “Orman Bölge Müdürlüğümüz şehrimizin gözbebeğidir. Merkezi yönetimi ilimizde olan bu Bölge Müdürlüğü birkaç ile ve ilçeye hizmet vermekte. Bundan onur duyuyoruz. Güzel bir ekip çalışmasının olduğunu görüyoruz. Özellikle ağaçlandırma diğer faaliyetlerde bütün şehirlere örnek oluyorsunuz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap