IGC'nin ziyaretleri sürüyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IGC'nin ziyaretleri sürüyor
Haberin Tarihi: 2.2.2015 09:48:00 - Okunma Sayısı:2158 defa okundu.

"Yerel Basın Şehrin Aynasıdır" sloganı ile yola çıkan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yerel basının önemini anlatmaya devam ediyor.

IGC’nin ziyaretleri sürüyor

 

            ‘Yerel Basın Şehrin Aynasıdır’ sloganı ile yola çıkan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yerel basının önemini anlatmaya devam ediyor.

            Ocak ayı başında yapılan Olağan Genel Kurul ile yeni yönetimini belirleyen ve çalışmalara hızlı başlayan IGC yönetimi, son olarak geçtiğimiz Cuma günü Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman Gülcü’yü ve Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun’u makamlarında ziyaret ettiler.

            Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan liderliğinde Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerinde hazır bulunduğu ziyaretlerde, şehir basının sorunları konuşuldu ve destek istendi.

            İlk olarak TKDK Koordinatörü Süleyman Gülcü’yü ziyaret eden heyet, burada tarımdan, ekonomiye birçok konuda görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden basın mensupları, yatırımlar konusunda fikir beyanında bulundu. Her iki kurumun yöneticilerine basının sorunlarını anlatan heyet destek sözü aldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap