CHP Emekçi Kadınlarımızı Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Emekçi Kadınlarımızı Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 9.3.2020 15:01:58 - Okunma Sayısı:8667 defa okundu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla CHP Eğirdir Kadın Kolları Başkanlığı çalışan emekçi kadınlarımızı ziyaret ederek günlerini kutladı.

CHP EMEKÇİ KADINLARIMIZI ZİYARET ETTİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir Kadın Kolları Başkanlığı çalışan emekçi kadınlarımızı ziyaret ederek günlerini kutladı.

CHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz, Başkan Yardımcısı Osman Polat, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın ve Kadın kolları üyeleri ile CHP Isparta İl Gençlik Kolları üyeleri, 8 Mart 2020 Pazar günü ilçemiz soğuk hava deposunda çalışan kadınlarımızı ziyaret edip hem günlerini kutladılar hem de günün anısına hediye takdim ettiler.

Daha sonra ev ziyaretlerinde bulunan  CHP Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın ve beraberindekiler kadınlarımızla sohbet ederek  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

CHP Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın "Güzel bir gündü, ülkemizin de çok kötü bir dönemden geçtiği bugünlerde biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak insanlarımızın yüreklerinde bir sevinç, bir mutluluk ve yüzlerinde bir tebessüm bırakabildiysek eğer ne mutlu bize.
Yaşanılabilir bir ülke için,  Mutlu bir ülke için,  Ve Mutlu bir insanoğlu için;
Halkımızın, yurttaşlarımızın iyi günde ve kötü günde sevinçlerine ortak olmaya, dertlerine derman olmaya ve onlara umut olmaya her zaman devam edeceğiz ve her zaman meydanlarda olacağız." dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap