Vefa İletişim Merkezi Hizmete Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Vefa İletişim Merkezi Hizmete Başladı
Haberin Tarihi: 25.3.2020 15:38:22 - Okunma Sayısı:2692 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı başkanlığında kurulan Vefa İletişim Merkezi hizmete başladı.

VEFA İLETİŞİM MERKEZİ HİZMETE BAŞLADI

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma yasağı genelgesi doğrultusunda Eğirdir Kaymakamlığı başkanlığında kurulan Vefa İletişim Merkezi hizmete başladı.

İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama ve yasaklama getirilen vatandaşlarımız 112, 155, 156 Acil Çağrı Merkezi üzerinden ve ayrıca 0552 905 18 18 no’lu Eğirdir Vefa İletişim Merkezi üzerinden ihtiyaçlarını görevlilere bildirebilecekler. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada "Bu çağrıların cevaplandırılması ve gerekli hizmetlerin üretilmesi için ihtiyaç duyulacak sayıda, başta kolluk birimleri olmak üzere yeteri kadar kamu görevlisi, ekip ve araç görevlendirilmiş olup, Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına başlamıştır.

Bu kapsamda 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları için dışarı çıkmayarak bu taleplerini belirtilen telefon numaraları üzerinden görevlilere bildirmesi, hem kendi hem de toplum sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir." denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap