Doç. Dr. Suat Kolukırık Ak Parti'den Aday Adayı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Doç. Dr. Suat Kolukırık  Ak Parti'den Aday Adayı
Haberin Tarihi: 19.2.2015 09:29:00 - Okunma Sayısı:3491 defa okundu.

Renkli kişiliği ile tanınan ve Isparta siyasetine heyecan katan Doç. Dr. Suat Kolukırık, Ak Parti'den Isparta Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra soluksuz bir şekilde halkla kucaklaşmalarına başladı.

Doç. Dr. Suat Kolukırık  Ak Parti’den Aday Adayı

 

            Renkli kişiliği ile tanınan ve Isparta siyasetine heyecan katan Doç. Dr. Suat Kolukırık, Ak Parti’den Isparta Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra soluksuz bir şekilde halkla kucaklaşmalarına başladı. Seçim startını Gelendost’tan veren Kolukırık, "Kaldığımız yerden yola devam" mesajı verdi.        

            SDÜ Öğretim Üyeliğinden istifa ederek AK Parti’den Isparta Milletvekili Aday Adayı olan Doç. Dr. Suat, önceki gün resmi başvurusunu İl Başkanı Osman Zabun’a teslim etti. 2011 yılında AK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı olan ve o dönemde Isparta siyasetine heyecan katarak, halkın güvenini kazanan Doç. Dr. Suat Kolukırık, 2015 seçimleri için startı Gelendost İlçesi’nden verdi. Gelendost ilçesinden "Kaldığımız yerden yola devam" mesajı veren Kolukırık, Isparta'nın her noktasına, her yanına hizmet etmeye aday olduğunu vurguladı.

"GÜVEN VE İSTİKRAR ORTAMININ SÜRMESİ KIYMETLİDİR"

            “Sosyal adalet" ve 2023 hedefleri çerçevesinde "Hep Birlikte Yeni Türkiye" vurgusu yapan Doç. Dr. Kolukırık, şunları söyledi: “Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı olarak il başkanlığımıza resmi müracaatımı yapmış, il başkanım ve teşkilat mensuplarımızla istişarede bulunmuştum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yüzümüzü ak eylesin ve hizmete vesile kılsın. Herkes şunu iyi bilmelidir ki; Ak Parti olarak bizim medeniyet algımız insanların sınıf, din, dil ve renk farkı gözetmeksizin bir araya geldiği ve adaletin merkez olduğu bir yapı üzerinedir. Bu çerçevede bizlere düşen görev sizlerle birlikte, emin adımlarla yeni Türkiye'nin hedeflerine doğru yürümek ve sizlerin emanetini bulunacağımız bütün makamlarda temsil etmeye çalışmaktır. Şeffaflık, hesap verebilirlik ve adalet üzerine çıkılan bu yolun, ülkemizin "güven ve istikrar' ortamına katkı sağlaması en büyük dileğimizdir.

"HİZMET VE İCRAATLAR PARTİSİYİZ,  LAFA, SÖZE BAKMAYIZ"

            Bir siyasetçi olarak enerjimi, heyecanımı ve çalışma azmimi siz hemşehrilerimden aldığımı bilmenizi isterim. Elbette bir siyasetçi de morale, desteğe ve duaya ihtiyaç duyar. Sizlerin desteği ve samimi dilekleri olmasa idi bugünlere gelemezdim. Siyaset, bir hizmet yarışı alanıdır. Hiç kimsenin şahsını ya da partisini hedef alarak, bu yolda siyaset yapacak değiliz. Nitekim biz hizmet ve icraatlar partisiyiz, lafa, söze bakmayız. Yalnızca şunu söylüyoruz; Ak Parti, Ak Kadro ve Ak Teşkilat olarak biz daha iyisini yapacağız.

"DAVAMIZ HİZMET YÜKLENMEKTİR"

            Özellikle vurgulamak isterim ki; Isparta'da yaşayan herkes, her düşünce, her canlı bizden emin olsun. Adalet üzere olan her şeyin başımızın üzerinde yeri var. Yine bilinmelidir ki bizim durduğumuz yer, milletvekili olma hayalinin süslendiği makam değil, gönüllerin, Türkiye'nin ve bu coğrafyanın bize verdiği makamdır. Sadakatimiz bu coğrafya içindir. Bu süreci, kazanmak ya da kaybetmek üzerine inşa etmiyoruz. Davamız hizmet yüklenmek ve bunun her koşulda olabileceğini göstermektir.

"HEMŞEHRİLERİMİ AİLEMİN

BİR PARÇASI OLARAK GÖRÜYORUM"

            Kıymetli dostlarım; selamlaştığım, dertleştiğim, merhaba dediğim ve konuk olduğum hemşehrilerimi ailemin bir parçası olarak gördüğümü söylemeliyim. Isparta'da oturan, yaşayan ve şehrimize anlam katan herkes bizim için değerlidir. Zira bu şehirde yaşayanlar olarak, "ortak bir davamız ve hedefimiz " olmalıdır. Bir şehir payandasında daha çok sevgi ve muhabbet üretmek durumundayız. Isparta için neleri daha iyi ve güzel bir biçimde inşa edebilirizi yeniden konuşmamız gerekiyor. Dahası gönül kardeşliği ile kucaklaşmamız hepimiz için kıymetlidir.

"SİZLERİ ZİYARET ETMEK DAHA ANLAMLI GELİYOR BANA"

            Şehir merkezi kadar, Isparta'mızın köyleri, beldeleri ve ilçeleriyle farklı hukukumuz ve karşılıklı muhabbetimiz oluştu ve çok şükür devam ediyor. Ancak Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı olarak bugünkü merhabamı, ilk ziyaretimi ilçenize yapmayı tercih etmemin derin bir karşılığı var bende. Bugün burada oluşumun esas nedeni yalnızca bu. İçimde vermiş olduğum sözlerim var. Bir aday adayı olarak yürüyüşüme buradan başlamanın anlamlı olacağını düşündüm. Saha da sizlerle birlikte olmak, sizleri ziyaret etmek daha anlamlı geliyor bana. Zira, Isparta'mızın her yanına, taşına toprağına hizmet etmeye adayım inşallah.

"HEDEFİMİZ, TOPYEKÜN KALKINMIŞ BİR TÜRKİYE'DİR"

            Sevgili arkadaşlar; bizim "Yeni Türkiye" olarak hedefimiz; sosyo-ekonomik ve mekansal olarak bütünleşmiş, rekabet gücü ve refah düzeyi yüksek bölgeleriyle daha dengeli ve topyekün kalkınmış bir Türkiye'dir. Bu çerçevede Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı olarak, köylerimizi, beldelerimizi ve ilçelerimizi bir yük olarak görmediğimi, bir varlık ve zenginlik alanı olarak algıladığımı bilmelisiniz. "İnsan ve hizmet" merkezli siyaset benim yol haritamdır. Ve ben inanıyorum ki; birlikte başaracağız, Isparta başaracak ve Türkiye başaracaktır. Sizlerin destek ve dualarıyla; "ayırmadan, kayırmadan ve buyurmadan hizmet için", ilgiyle, bilgiyle ve sevgiyle hizmet için; dünyanın bu güzel şehrine ve dünyanın en güzel insanlarına, en güzel hizmeti sunmak için yola çıktık. Kısacası "aşık isen yare ne minnet" dedik. Yürüyoruz. "Hep Birlikte Yeni Türkiye" diyoruz. Selam ve Sağlıcakla kalın inşallah.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap