Ahmet Armutoğlu LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ahmet Armutoğlu LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi…
Haberin Tarihi: 19.6.2020 11:21:23 - Okunma Sayısı:12631 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liseye Giriş Sınavı (LGS)’na  girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Ahmet Armutoğlu LGS Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi…

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 20 Haziran 2020 Cumartesi günü iki oturumda yapılacak olan Liseye Giriş Sınavı (LGS)’na  girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Armutoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili Öğrenciler,

Yarın hayatınızda önemli bir yol ayrımı olan Liselere Giriş Sınavı sizleri bekliyor. Her biriniz elinizden gelen çabayı göstererek bu sınava hazırlandınız. Şimdi emeklerinizin karşılığını alacağınız, kaleminizle geleceğinizi yazacağınız gün geldi. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yarınlarınızın inşası yolunda size yol göstermeye devam edeceğiz. Heyecanınızı paylaşıyor; başarılarınızı paylaşmayı, hayallerinizin gerçekleşmesini diliyorum.

Değerli Veliler,

Pandemi sürecinde tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecini uzaktan eğitim imkanlarını kullanarak desteklediler. Tüm sınav merkezlerimizde hijyen ve sağlık önlemleri alınmış olup sınava hazırlık süreci tamamlanmıştır. Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla sınavlarına girebilirler. Çocuklarımızın, sonuç her ne olursa olsun sizleri yanlarında hissetmeye ihtiyaçları olduğunu, öğrencilerimizin çabalarının tek ölçütünün bu sınav olmadığını lütfen unutmayalım.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap