Mehmet Demirel Güven Tazeledi…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Demirel Güven Tazeledi…
Haberin Tarihi: 4.9.2020 16:39:27 - Okunma Sayısı:3497 defa okundu.

Mevcut İlçe Başkanı, Turizmci, Eğirdir aşığı Mehmet DEMİREL hazirün listesinin onayı ile güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı olarak seçildi.

Mehmet Demirel Güven Tazeledi…

Milliyetçi Hareket Partisi, Eğirdir İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi Eğirdir Bizim Bahçe Kafede  gerçekleştirdi.

Mevcut İlçe Başkanı, Turizmci, Eğirdir aşığı Mehmet DEMİREL hazirün listesinin onayı ile güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı olarak seçildi.

Eğirdir halkında ve Ülkücü Camiada sevilen ve gönüllerde taht kuran Mehmet DEMİREL kongrede hazirüna ve misafirlere şöyle seslendi; “İstiklal İçin Birlik, İstiklal İçin Dirlik “ Eğirdir teşkilatımızın olağan kongresine hoş geldiniz. Kongremiz Vatana, Millete ve Eğirdir’imize hayırlara vesile olsun.

Ülkemizin olduğu gibi Eğirdir’imizin de her zamankinden daha fazla Milliyetçi Hareket Partisine, Ülkücü Camianın yönetimine ve desteğine ihtiyacı vardır.

Devletimizin Bekası için Cumhur İttifakı ruhuna uygun olarak millet menfaati için her zamankinden daha fazla çalışacağız.

Gitmedik kapı, selam vermediğimiz insan kalmayacak ve her şeyden önce gönülleri fetih edeceğiz.

Vatandaşlarımızın dertleri ile dertleneceğiz, çözüm olmaya gayret edeceğiz.

İlçemizde yaşayan ve siyasi manada çözüm arayan her bireyimizi, siyaset gütmeden benimseyeceğiz ve sorunlarına çözüm üreteceğiz.

İletişime her daim açık olacağız" . Demirel "Üç Hilalin gölgesinde kişilikli olan omurgası dik vatansever Eğirdir'imize hizmet etmek isteyen herkese kapımız açıktır" diyerek, konuşmasını tamamladı.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap