Milletvekili Gökgöz: "Eğirdir'imiz Her Şeyin En İyisini En Güzelini Hak Ediyor"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Gökgöz: "Eğirdir'imiz Her Şeyin En İyisini En Güzelini Hak Ediyor"
Haberin Tarihi: 5.9.2020 17:33:31 - Okunma Sayısı:3292 defa okundu.

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresine katıldı.

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ: "EĞİRDİR'İMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR"

Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi 5 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 11.00 de Pınar Pazarı Mesirelik alanında gerçekleştirildi. Kongrede bir konuşma yapan Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz: "Eğirdir'imiz, köylerimiz, beldelerimiz her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor." dedi.

Gökgöz, kongrede yapıtğı konuşmada şunları söyledi: "Hem genel seçimlerde hem de 1.5 yıl önceki yerel seçimlerde Eğirdir'imiz üzerine düşen vazifeyi yerine getirdi. Biz Eğirdir'li hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Bizler de bu hizmet yolunda Eğirdir'imize ne lazımsa, köylerimize ne yapılması gerekiyorsa, hiçbir yer ayırt etmeksizin, Allah'ın izniyle elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bugüne kadar sarf ettik. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Sıcak asfaltından kanalizasyonuna kadar, köylerimizde talep edilen soğuk hava depolarından tutun da içme suyuna varıncaya kadar köylerimizde olamayan her şeyi Eğirdir'imize, Köylerimize tüm ilçelerimize hep beraber kazandıracağız.

Eğirdir, birliği, beraberliği , kardeşliği en güzel sergileyen ilçelerimizden bir tanesi. Bugünlere kolay gelinmedi. Yaklaşık 18 yıldır milletimize hizmet yolunda sayın Cumhurbaşkanımızla beraber hizmet ediyoruz, inşallah hizmet etmeye de devam edeceğiz. Eğirdir'imiz özelinde yapılan hizmetler var. Isparta'mız özelinde yapılan hizmetler var. Bunlara hız kesmeden, duraksamadan dur durak tanımadan hizmetlerimize devam edeceğiz".

Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap