16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

EĞİRDİR ELMASPOR RESMEN YARI FİNAL'DE

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR RESMEN YARI FİNAL'DE
Haberin Tarihi: 9.3.2015 13:31:00 - Okunma Sayısı:1592 defa okundu.

EĞİRDİR ELMASPOR 3 - DENİZLİ ACIPAYAM 0

EĞİRDİR ELMASPOR RESMEN YARI FİNAL’DE!...

EĞİRDİR ELMASPOR 3 - DENİZLİ ACIPAYAM 0

Türkiye Voleybol 3. Lig 1’nci grupta mücadele eden Isparta ve Eğirdir’in başarılı temsilcisi Eğirdir Elmaspor voleybol takımı adını yarıfinal maçlarına yazdırdı.

Başarılarıyla gurur duyduğumuz Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı 8 Mart 2015 Pazar günü oynadığı Denizli Acıpayam Belediye Spor’u 3-0 yenerek ligi 2’nci olarak tamamladı ve ilçemize büyük bir mutluluk yaşattı.

Geçtiğimiz haftalarda yarı finali garantileyen Eğirdir Elmaspor 8 Mart 2015 Pazar günü Eğirdir Kapalı Spor Salonunda Denizli Acıpayam Belediyespor’u ağırladı.  Karşılaşma saat 15.00’de kalabalık bir seyirci desteğiyle başladı. Sahaya; Kayacan, Fatih, (Serhat), Ferit (Ali), İsmet (Mert), Ahmet (Halil), Pierre ve Enes kadrosuyla çıkan Eğirdir Elmaspor, genç oyuncuları da maça katarak hem şov yaptı, hem de altyapı oyuncularına tecrübe kazandırdı.

21-22-23 Mart 2015 tarihlerinde Voleybol Federasyonu’nun belirleyeceği bir şehirde oynanacak olan yarıfinal maçlarına: İstanbul Okyanus Koleji, Eğirdir Elmaspor, Manisa Kula Belediyespor ve Adana Voleybol takımları 4’lü grup oluşturuldu. Bu gruptan 1. ve 2. olan takımlar final maçlarına katılacaklar. Final maçlarını ilk 2 sırada tamamlayan takımlar 2’nci Lig’e çıkacak.

 

Sporun her türlüsüne destek veren Ömer Şengöl’e Elmaspor Forması…

Diğer spor dallarına olduğu gibi Eğirdir Elmaspor’a da maddi ve manevi destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e üzerinde “32 ve ÖMER ŞENGÖL” ismi yazan Elmaspor’un özel forması hediye edildi. Formayı Başkan Şengöl’e hediye eden Eğirdir Elmaspor Başkanı Mehmet Kaş, takıma katıklarından dolayı kendisine teşekkür etti.

Ayrıca Eğirdir Elmaspor yöneticileri maça gelen bayan izleyicilere karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar.

 

Denizli Acıpayam maçı sonrası görüşlerini Eğirdir Akın Gazetesiyle paylaşan Eğirdir Elmaspor’un başarılı Antrenörü Ahmet Özkoç: “Çok güzel bir karşılaşma oldu. Maç sonunda Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e maddi ve manevi desteklerinden dolayı forma hediye ettik. Bütün seyirci coşkulu bir şekilde sahaya inerek yarıfinale çıkmanın sevincini yaşadık. Güzel bir manzara oldu. İnşallah finale çıkarak daha büyük bir sevinç yaşarız. Maçın sonucu ve Manisa’dan gelecek Konya Büyükşehir Belediyespor mağlubiyeti Eğirdir’i grubundan 1’nci olarak yarı finallere çıkaracaktı. Fakat Konya Manisa Kula’yı 3-1 yenerek grubundan 1’nci çıktı.” dedi.

Eğirdir Elmaspor Maddi ve Manevi Destek Bekliyor…

Yarıfinal maçları öncesi olası rakiplerini değerlendiren Ahmet Özkoç: “Sezon başı umutsuzca başlamıştık. Maddi imkansızlıklar, bunun neticesinde gelişen olaylar, destekler, sporcu ve yöneticilerimizin inancıyla yarıfinallere kadar yükseldik. Seyircimiz de zor anlarımızda devreye girmesiyle başarı yakalandı. Grubumuzda Okyanus Koleji gibi güçlü bir ekip var. Adana’yı tanıyorum. Manisa Kula grubumuzdan 3’ncü çıktı. Her şey olabilir. İnancımız finallere çıkmak. Zor maçlar bizleri bekliyor. Geçen hafta oynadığımız Konya maçı bizim gücümüzü gösterdi. Herkes inanıp maddi ve manevi destek verirse özlediğimiz günler yakında. Grup maçlarının yakın bir şehre çıkmasını umud ediyoruz. Eğirdir seyircisi bizim için çok önemli. Yarı finallerde de desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Adını yarıfinallere yazdıran takımımızı tebrik eder, oynanacak maçlarda gönülden başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap