DOĞAN'lar Eğirdir'i Galibiyete Taşıdı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DOĞAN'lar Eğirdir'i Galibiyete Taşıdı
Haberin Tarihi: 9.3.2015 17:23:00 - Okunma Sayısı:1473 defa okundu.

Bölgesel Amatör lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor hafta sonu kendi sahasında ağırladığı İzmirspor'u Doğan Çift (2) ve Muhammet Mustafa Doğan'ın golleriyle 3-0 mağlup ederek ligde kalma umutlarını sürdürdü.

DOĞAN’lar Eğirdir’i Galibiyete Taşıdı

Eğirdirspor 3- İzmirspor 0

 

            Bölgesel Amatör lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor hafta sonu kendi sahasında ağırladığı İzmirspor’u Doğan Çift (2) ve Muhammet Mustafa Doğan’ın golleriyle 3-0 mağlup ederek ligde kalma umutlarını sürdürdü.

            Bölgesel Amatör ligin 21. Haftasında Eğirdir ilçe stadında, Uğurcan Gökler, Sevda Çayan, Oğuzhan Taştekin, İlknur Ülker hakem triosunun yönettiği karşılaşmaya istekli başlayan Eğirdirspor, maçın 27. Dakikasında Sol kanattan Suat’ın ortasına iyi yükselen Doğan Çift’in attığı golle skoru 1-0’a getirdi.  Golün ardından Doğan, Suat ve Mert’le bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Eğirdirspor soyunma odasına 1-0’lık galibiyetle girdi. İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan Eğirdirspor karşılaşmanın 50. Dakikasında Muhammet Mustafa Doğan’ın Ceza sahası içinde şık ve düzgün vuruşu ile farkı 2’ye çıkardı ve maçtaki üstünlüğünü ortaya koydu. Golün ardından İzmirspor takımının farkı bire indirme çabaları sonuç vermezken, karşılaşmanın 75. Dakikasında Mert Sözgen Sağ kanattan topla birlikte ilerleyerek ceza sahası içindeki Doğan’a topu gönderdi, Doğan takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 3-0’lık Eğirdirspor galibiyeti ile sona erdi.

            Eğirdirspor bu galibiyetle puanını 22 ‘ye yükselterek 10. Sıraya yerleşti. İzmirspor ise bu mağlubiyetle 30 puanla 7. Sıraya geriledi. 

            Eğirdirspor önümüzdeki hafta ligin son sırasında bulunan Uşak Selvioğluspor’a konuk olacak. Maçın tarihi hafta sonu Üniversite sınavları olduğu için belirlenmezken saati ise 13.30 olarak belirlendi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap