İlk Koronavirüs Aşısı Başhekim Yazkan’a yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlk Koronavirüs Aşısı Başhekim Yazkan’a yapıldı
Haberin Tarihi: 14.1.2021 11:19:19 - Okunma Sayısı:4259 defa okundu.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi’nde İlk Koronavirüs Aşısı Başhekim Yazkan’a Yapıldı

İLK KORONAVİRÜS AŞISI BAŞHEKİM YAZKAN’A YAPILDI

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası ilk koronavirüs aşısını yaptırmasının ardından ülke genelinde sağlık çalışanları başta olmak üzere aşı çalışmaları başladı.

“İlk Aşı Başhekim Yazkan’a Yapıldı”

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi’nde de bu anlamda önemli bir gün yaşandı. Hastane Başhekimi Prof.D. Rasih Yazkan ilk aşıyı yaptırdı.

14.01.2021 Saat 10.00’a randevusunu alan Başhekim Yazkan, SDÜ Hastanesi Covıd-19 Aşı Uygulama Polikliniğine geldi. İlk koronavirüs aşısını yaptıran Prof.Dr. Yazkan, ‘Çok önemli günlerdeyiz. Yaklaşık 1 yıldan bu yana tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle ilgili çok önemli ve bir o kadar da sevindirici gelişmeler yaşıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Aşının önemine değinen Başhekim Yazkan, “Hastalıklardan korunmanın en önemli yollarından biri de aşıdır. Tüm sağlık çalışanlarımız pandemi sürecinde fedakarca çalışarak mücadeleye devam etti ve hala daha devam etmekte. Aşı yapılmaya başlandı fakat bizler tedbir ve kısıtlamalara uymaya devam etmeliyiz. Alınan tedbirler hepimizin sağlığı için gerekli. Pandemi öncesinde yaşadığımız günlere en kısa sürede dönmemiz dileğiyle” dedi.

Sonrasında SDÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar ve hastane yönetimi aşılarını yaptırdı.

-Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap