ITB’DAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITB’DAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ
Haberin Tarihi: 29.1.2021 16:27:53 - Okunma Sayısı:2114 defa okundu.

55 adet tablet bilgisayar, Isparta Ticaret Borsası (ITB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmak üzere Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz’a teslim edildi.

ITB’DAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokole istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizce organize edilen uzaktan eğitime destek kampanyası kapsamında 55 adet tablet bilgisayar, Isparta Ticaret Borsası (ITB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmak üzere Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz’a teslim edildi.
Isparta Ticaret Borsası (ITB) Başkanı Ahmet Adar, tablet teslim töreninde şu sözlere yer verdi “Isparta Ticaret Borsası olarak her zaman eğitime destek vermekteyiz. İlimiz ve ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin hepsini mümkün mertebe ulaşmaya çalıştık. Daha önceleri bot, mont ve kırtasiye yardımlarında bulunduk. Bu yılda mevcut pandemi nedeniyle eğitime ulaşımın aksamaması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin kararıyla tablet bilgisayar yardımı yapılmasına karar verildi. İnşallah bu tabletlerimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eğitimine katkı sağlayacaktır. Bizde Borsa olarak önümüzdeki dönemlerde de inşallah yardımlarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Isparta Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilen bu destekten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve ITB Yönetim Kurulu ve Meclisi’ne teşekkürlerini ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap