“MY COLORFUL DREAMS”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“MY COLORFUL DREAMS”
Haberin Tarihi: 4.3.2021 17:31:17 - Okunma Sayısı:5899 defa okundu.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan Uluslararası Bir Proje

Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan Uluslararası Bir Proje

“MY COLORFUL DREAMS”

Kuruculuğunu Manisa Alaşehir’den Mine Işık Turgut ve Ayşe Erçetin öğretmenlerinin yaptığı “My Colorful Dreams”  projesine Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Esma YILMAZ da sınıfıyla birlikte katılıyor. Eğirdir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Uluslararası bir proje olan “MY COLORFUL DREAMS” isimli  eTwinning projesine 9 Ülkeden 31 öğretmen yaklaşık 350 öğrenci katım sağladı.

MY COLORFUL DREAMS” isimli  eTwinning projesi hakkında açıklama yapan Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1/B sınıfı öğretmeni Esma Yılmaz proje ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

Projemizde 9 ülkeden 31 öğretmen yer almaktadır. Projemiz 7-11 yaş arası öğrencilerle görsel sanatlar ve serbest etkinlikler dersinde yürütülecektir. Bu proje ile amacımız öğrencilerimizin yaratıcılık yönlerini geliştirmek ve onlara temel sanat bilgileri kazandırmaktır. Pandemi süresince sıkılan, farklı etkinliklerle becerilerini geliştirmek, güzel ve verimli vakit geçirmeleri amacıyla böyle bir projede yer aldıklarını söyledi.

Yılmaz, Proje süresince her hafta farklı bir resim tekniğiyle çalışıldığını ve öğrencilerin bu projede keyifli ve faydalı zaman geçirdiklerini de sözlerine ekledi.

Proje Video Linklerimiz:

Proje Tanıtım Videomuz

https://youtu.be/GGwSZFk-Fc0

Sulu Boya Çalışmalarımız:

https://youtu.be/MFpQ1YR6ofs

Pastel Boya Çalışmalarımız:

https://youtu.be/l8kEuvGNfuc

https://youtu.be/WtS4o5LG5xg

Öğrenci Avatarlarımız:

https://youtu.be/U9OroWwS9IQ

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap