Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan “Öğretmenimin Kaleminden Kalbime” Etwinning Projesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan “Öğretmenimin Kaleminden Kalbime” Etwinning Projesi
Haberin Tarihi: 5.3.2021 11:25:19 - Okunma Sayısı:6564 defa okundu.

Projede öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, okumayı eğlenceli kılmak ve kelime hazinelerini geliştirme hedefleniyor.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulundan

“Öğretmenimin Kaleminden Kalbime” Etwinning Projesi

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu eTwinning projelerine devam ediyor. Eğirdir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Okul müdürü Fitnat Göncü, kuruculuğunu okul  1/B Sınıf Öğretmeni Esma YIlmaz'ın ve Zuhal ve Selahattin Barutçuoğlu İlkokulu 1/A Sınıf Öğretmeni Mine Işık Turgut’un yaptığı “Öğretmenimin Kaleminden Kalbime” eTwinning projesinin 25 Ocaktan beri devam ediyor.

Proje Kurucu öğretmenlerinden Esma Yılmaz proje ile ilgili şu bilgileri verdi: “Projemiz ilkokul öğrencilerine yönelik ulusal bir projedir. Projemizde Manisa, Isparta, Eskişehir, Bartın ve İstanbul'dan 10 sınıf ve yaklaşık 200 öğrenci yer almaktadır. Her hafta bir öğretmenimiz tarafından farklı türlerde (tekerleme, şiir, masal, metin, fabl,diyalog) yazılacak olan yazılar öğrencilerimize eğlenceli yöntemlerle okutulacak ve farklı bir web 2.0 aracı ile haftalık olarak okuduğunu anlama çalışmaları yapılıyor. Bu proje ile başlıca amaçlarımız öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, okumayı eğlenceli kılmak ve kelime hazinelerini geliştirmektir” dedi.

Öğrenci Avatarlarımız:

https://youtu.be/U9OroWwS9IQ

Zıplayarak Tekerleme Okuma

https://youtu.be/JgqmzJmXLhU

Kalpli Gözlükle “Canım Annem” Şiirimiz

https://youtu.be/uLItEjhzWc4

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap