EĞİRDİR ELMASPOR KÜTAHYA'YA FİNAL İÇİN GİDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR KÜTAHYA'YA FİNAL İÇİN GİDİYOR
Haberin Tarihi: 20.3.2015 09:58:00 - Okunma Sayısı:1264 defa okundu.

3. Lig 1. gruptan Lig ikincisi olarak yarı finallere kalan başarılı voleybol takımımız 22-23-24 Mart 2015 tarihlerinde Kütahya grubunda yapılacak yarı final maçlarını oynamak üzere Cuma günü Kütahya'ya hareket edecek.

EĞİRDİR ELMASPOR KÜTAHYA’YA FİNAL İÇİN GİDİYOR

 

            3. Lig 1. gruptan Lig ikincisi olarak yarı finallere kalan başarılı voleybol takımımız 22-23-24 Mart 2015 tarihlerinde Kütahya grubunda yapılacak yarı final maçlarını oynamak üzere Cuma günü Kütahya’ya hareket edecek. Hafta boyunca Isparta SDÜ Kampüsü spor salonunda, çarşamba gününden itibaren Eğirdir’de antrenman yapan Eğirdir Elmaspor İstanbul Okyanus Koleji, Manisa Kula Belediyespor ve Adana voleybolspor takımlarıyla mücadele edecek. Bu gruptan 1. ve 2. olacak takımlar finallere kalacak. Final grubunda 4’lü gruptan 1 ve 2’nci sırayı alan takımlar Türkiye Voleybol 2. Ligine terfi edecekler.

            Antrenör Ahmet Özkoç “maçlara iyi hazırlandık. Umudumuz ve inancımız finallere kalmak. Yönetim kurulu ve sporcularımızın inancı, Belediye Başkanlığının destekleriyle adım adım buralara geldik. Bizlere destek olan kurum ve kişilere ayrıca teşekkür ederiz. Maç sonunda onlara buradan tekrar teşekkür edeceğim.

            Enes ve Veli’nin sakatlığı dolayısıyla tedavileri sürüyor. İnşallah maç gününe kadar düzelirler. Tüm sporsever halkımızı Kütahya’ya bekliyoruz. Ankara’da oynanacak finallere katılalım ve hep beraber bu coşkuyu yaşayalım inşallah.” diyerek görüşlerini belirtti. Özkoç, ayrıca gazete ve internet desteği için Akın Gazetesine teşekkür etti.

            Biz de Akın Gazetesi olarak bölgemizin temsilcisi Elmaspor takımına final yolunda başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap