SUAT'tan Altın Vuruş 1-0

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SUAT'tan Altın Vuruş 1-0
Haberin Tarihi: 24.3.2015 10:05:00 - Okunma Sayısı:1227 defa okundu.

Bölgesel Amatör Lig 7'nci Gurupta 23'ncü hafta tamamlandı.

SUAT’tan Altın Vuruş 1-0

 

            Bölgesel Amatör Lig 7’nci Gurupta 23’ncü hafta tamamlandı.

            BAL’da mücadele eden Eğirdirspor sahasında Bucak Belediyespor’u ağırladı.

            Eğirdir ilçe stadında oynanan maçta kırmızı-yengeçleri galibiyete taşıyan golü 73. dakikada Suat kaydetti. Maçın ilk yarısını golsüz tamamlayan temsilcimiz ikinci yarının 73. dakikasında bulduğu golle sahadan 3 puanla ayrıldı. Eğirdirspor aldığı 3 puanla ligin 8’nci sırasına yükseldi ve üç hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

            Bölgesel Amatör 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Bucak Belediye Oğuzhanspor’u Suat Ünal’ın 73. Dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek ligde kalmayı garantiledi.

            Eğirdir İlçe stadında oynanan, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya iyi başlayan Eğirdirspor ilk yarıda Doğan, Mert ve Omar Nuhu Bello ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Ligde hiçbir iddiası olmayan Bucak Belediye Oğuzhanspor da Ozan Baş ve Ali Can ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 lık eşitlikle sona erdi.

            İkinci yarıya daha istekli  başlayan Eğirdirspor, karşılaşmanın 73. dakikasında Doğa’nın ceza yayı üzerinde düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşu iyi değerlendiren Suat, şık ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Eğirdirspor 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Golün ardından eşitlik golünü bulmak için ataklar yapan Bucak Belediye Oğuzhanspor savunmasında açıklar vermeye başladı ve karşılaşmanın son dakikasında gelişen Eğirdirspor atağından Orhan’ın vuruşu kaleci Kürşat’tan döndü ve ikinci yarı oyuna giren Uğur Okan Aslan topu dışarı atınca karşılaşma bu skorla sona erdi.

            Eğirdirspor bu galibiyetle  puanını 26’ya yükselterek 8. sıraya yerleşti ve gruptan düşme ihtimali kalmadı. Bucak Belediye Oğzuhanspor ise bu maçın ardından 25 puanla 10. sıraya geriledi.

            Eğirdirspor ligin 24. Haftasında (29 Mart 2015 Pazar günü) Konyaaltı Belediyespor’a konuk olacak. Maç 13.30’da başlayacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap