Canınız Sağolsun Gençler...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Canınız Sağolsun Gençler...
Haberin Tarihi: 24.3.2015 16:42:00 - Okunma Sayısı:1494 defa okundu.

Türkiye Erkekler Voleybol 3. Lig B Grubu'nda mücadele eden Eğirdir Elmaspor, 2. Lige yükselme şansını kaybetti.

            Canınız Sağolsun Gençler…

 

Gururunuz Yeter…

 

Türkiye Erkekler Voleybol 3. Lig B Grubu’nda mücadele eden Eğirdir Elmaspor, 2. Lige yükselme şansını kaybetti.

            2014-2015 sezonu Erkekler 3. Lig Yarı Final müsabakaları sona erdi. 24 Mart 2015 Salı günü (bugün) Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda Lig’in güçlü takımlarından biri olan Manisa Kula Spor’la karşılaşan Eğirdir Elmaspor Voleybol takımı birinci seti 25-20, ikinci seti 25-21 ve üçüncü seti 25-17 kaybetti (3-0).

            Maç sonrası görüşlerini aldığımız Antrenör Ahmet Özkoç, Kaptan Fatih ve iki sporcusunun sakatlandığını dile getirerek “güzel bir maç oldu. Fakat kaptan Fatih ve iki sporcumuz ciddi derecede sakatlandı. Bu sporcularımız olmuş olsaydı kesinlikle biz kazanırdık. Her şey nasip kısmet meselesi…” diyerek üzüntüsünü belirtti.

            2014-2015 sezonu Erkekler 3. Lig Yarı Final müsabakaları sonucunda B Grubunda birinci Okyanus Koleji, ikinci Manisa Kula, üçüncü Eğirdir Elmaspor, dördüncü ise Adana Voleybol Spor oldu.

            Okyanus Koleji ve Manisa Kula Spor 3-5 Nisan 2015 tarihleri arasında Ankara Beştepe Voleybol Salonu’nda oynanacak Erkekler 3. Lig Final müsabakalarında mücadele etme hakkı kazandı.

            Bize bugünlere kadar maç heyecanını ve coşkusunu yaşatan Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç’a, sporcularına ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

            Canınız sağolsun gençler, yaşattığınız bu gurur bize yeter…

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap