ŞENGÖL'DEN MUAY TAİ'YE DESTEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞENGÖL'DEN MUAY TAİ'YE DESTEK
Haberin Tarihi: 27.3.2015 10:18:00 - Okunma Sayısı:1245 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Muay Tai sporcularını makamında misafir etti.

ŞENGÖL’DEN MUAY TAİ’YE DESTEK

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Muay Tai sporcularını makamında misafir etti. Başkan Şengöl, Muay Tai’cileri Adana’daki şampiyonaya gönderiyor.

            Milli Muay Tai antrenörü ve Muay Tai Federasyonu Isparta Temsilcisi Murat İşler ve beraberindeki sporcular ile Eğirdirspor yöneticileri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

            29 Mart – 4 Nisan 2015 tarihlerinde Adana’da yapılacak olan Türkiye Muay Tai Şampiyonasında Eğirdirspor’u ve Eğirdir’i en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Milli Muay Tai antrenörü ve Muay Tai Federasyonu Isparta Temsilcisi Murat İşler, “Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e bundan önceki turnuvalardaki desteklerinden ve Türkiye finallerine bizleri gönderdiği için teşekkür ediyorum. Bizlere Isparta’dan alamadığımız desteği Eğirdir’den verdiğiniz için size minnettarız. Arkadaşlarım ve idari personelimiz adına size teşekkür ederiz ve bu plaket, madalya ve eldiveni kabul etmenizi rica ederiz” dedi.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu Muay Tai sporcularının Eğirdir’in adını daha iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ve maçı Triatlon öncesinde Eğirdir’de bir final maçı yapacaklarının altını çizdi. Başkan Şengöl, Muay Tai sporcularına Adana’daki turnuvada başarılar diledi.

            Ziyarette Milli Muay Tai antrenörü ve Muay Tai Federasyonu Isparta Temsilcisi Murat İşler, Belediye Başkan Vekili, Meclis üyesi Hasan Bilal Taran’a ve Eğirdirspor Kulübü yönetim kuruluna kendilerine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap