Başkan Şengöl; "Türkiye'yi Halı Sahada Buluşturuyoruz"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl; "Türkiye'yi Halı Sahada Buluşturuyoruz"
Haberin Tarihi: 27.3.2015 10:19:00 - Okunma Sayısı:1330 defa okundu.

Eğirdir Belediyesinin düzenlediği, Gül Yumurta, Altınkum Düğün ve Toplantı Salonu'nun sponsorluğunda yapılan turnuva 25 Mart Çarşamba günü Altınkum Mahallesi'ndeki halı sahada başladı.

Başkan Şengöl; “Türkiye’yi Halı Sahada Buluşturuyoruz”

 

            Eğirdir Belediyesinin düzenlediği, Gül Yumurta, Altınkum Düğün ve Toplantı Salonu’nun sponsorluğunda yapılan turnuva 25 Mart Çarşamba günü Altınkum Mahallesi’ndeki halı sahada başladı.

            Başkan Şengöl “Bu turnuva sayesinde Türkiye’yi Halı sahada kaynaştırmış oluyoruz.” dedi.

            Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversite Halı saha turnuvası 25 Mart Çarşamba günü Altınkum Mahallesi’ndeki halı sahada başladı.

            Halı saha turnuvasının ilk gününde Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Gölbelde Limited Şirketi Müdürü Osman Coşkunsu, Eğirdirspor Teknik direktörü Hakan Karaca  Üniversite öğrencileri ile bir süre sohbet ettikten sonra Sağlık Team-Genç Şefler maçının başlama vuruşunu yaptılar.

            Eğirdir Belediyesi’nin düzenlediği, Gül Yumurta, Altınkum Düğün ve Toplantı Salonu’nun sponsorluğunda yapılan turnuvaya 11 takım katılıyor. Eğirdir Meslek Yüksek Okulu, Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu ve Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulunda eğitim gören öğrencilerin isteği doğrultusunda başlatılan turnuva 2 gruptan oluşuyor. Gruptan çıkan takımlar çeyrek final, yarı final ve final maçları oynayacak.

            Üniversite Halı Saha Turnuvasına katılan takımların maçları hafta içi saat 19.00 ile 22.00 arasında hafta sonu da 18.00 ile 22.00 saatleri arasında oynanacak.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl “Eğirdir Meslek Yüksek Okulu’ndan 2 öğrenci yanıma gelerek, ‘başkanım bir halı saha turnuvası yapalım’ isteklerinden sonra böyle bir turnuva yapmaya karar verdik. Bu dostluk turnuvası sayesinde Türkiye’yi Halı sahada kaynaştırmış oluyoruz. Burada Türkiye’nin her yerinden öğrenciler var. İnşallah dostluk içinde bir turnuva olur. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.        

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap