MHP Eğirdir Esnafıyla Buluşuyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Eğirdir Esnafıyla Buluşuyor
Haberin Tarihi: 16.3.2021 17:12:44 - Okunma Sayısı:3499 defa okundu.

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve partililer Eğirdir'de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.  

MHP Eğirdir Esnafıyla Buluşuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve partililer Eğirdir'de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.  

Çarşı esnaflarını işyerlerinde ziyaret eden MHP'liler ulusal ve yerel gündem konuları ile ilgili kendilerinin görüş ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulundular.      

"Bizi özleyenler, bizi bekleyenler var" sloganını tekrarlayan MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, içinde bulunduğumuz salgın süreci ve bununla birlikte yaşadığımız ekonomik sıkıntıların farkındayız. Bu yüzden hemşehrilerimizle ve bu süreçten en çok etkilenen esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek görüşlerini ve taleplerini dinleyerek karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. En kısa zamanda salgın sürecinin bitmesiyle yeni projelerin hayata geçeceği ve ekonomik rahatlamanın oluşacağını ümit ediyoruz. Esnaflarımıza işlerinde bol kazançlar diliyor, kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap