CHP'li Vekilden Başkan Gök'e Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP'li Vekilden Başkan Gök'e Ziyaret
Haberin Tarihi: 1.4.2021 16:23:52 - Okunma Sayısı:3724 defa okundu.

CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü ziyaret etti.

CHP'li Vekilden Başkan Gök'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyon Milletvekili Burcu Köksal, CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz ve partililerle birlikte bugün Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü ziyaret etti.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ü makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyon Milletvekili Burcu Köksal, Eğirdir Gölü’nün korunması,  Eğirdir elmasının pazarlama sorunun giderilmesi için ellerinden geleni yapmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Ziyarette Eğirdir ile ilgili bilgiler veren Başkan Gök, Eğirdir’in tarıma dayalı bir ilçe olduğunu, yaklaşık 250 bin ton elmanın Eğirdir’de üretildiğini, üretilen elmanın %50’sinin yurtdışına ihraç edildiğini söyledi. Eğirdir halkının çok çalışkan olduğunu belirten Başkan Veli Gök, Halkın özellikle tarımda kollektif bir çalışma içerisinde olduğunu da sözlerine ekledi.

HES’E 1 GR. SU VERMİYORUZ…

Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün Eğirdir Gölü su kotunun arttırılması ve göl rezervlerinin arttırılması konusunda da etüt çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Veli Gök, “…Halkımız arasında zaman zaman Hidroelektrik Santraline su verildiği yönünde bir algı var. Son 5 yıldır Kovada Hidroelektrik Santraline 1 gram su vermiyoruz. Sulama sezonunda sulamaya yetecek kadar su veriliyor, sulama sezonu bittiği zaman Kovada Kanalının oradaki kapaklar tamamen kapatılıyor” dedi.

Başkan Veli Gök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Burcu Köksal ve beraberindeki heyete teşekkür etti ve "Bizim bu toplantılara, istişarelere, ziyaretlere ihtiyacımız var. Ziyaretleriniz ve destekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Gök, günün anısına Milletvekili Burcu Köksal’a hediye takdiminde bulunurken ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap