CHP Milletvekilleri Oda Başkanlarının Sorunlarını Dinledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Milletvekilleri Oda Başkanlarının Sorunlarını Dinledi
Haberin Tarihi: 1.4.2021 17:15:50 - Okunma Sayısı:4134 defa okundu.

CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal, İzmir Milletvekili Mahir Polat, Eğirdir’de Oda başkanlarıyla bir araya gelerek esnafın sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundular.

CHP MİLLETVEKİLLERİ ODA BAŞKANLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyon Milletvekili Burcu Köksal ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Eğirdir’de Oda başkanlarıyla bir araya gelerek esnafın sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundular.

CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal, İzmir Milletvekili Mahir Polat, İlçe Başkanı Murat Yılmaz ve partililer bugün Eğirdir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

 CHP Milletvekilleri Burcu Köksal,  Mahir Polat ve beraberindekiler, bugün saat 11.30’da Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Hamdi Takır ve Eğirdir Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Ayhan Küçükköse ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

 Esnaf Odası Başkanlığı toplantı salonunda Milletvekilleri ile biraraya gelen başkanlar, esnafın ve balıkçıların sorunlarını aktardılar. 

Esnaf temsilcilerini ziyaret edip sorunlarını dinleyen Milletvekilleri, esnafımızın sorunlarını Mecliste dile getirmeye devam edeceklerini belirterek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da özel olarak iletileceklerini söylediler.

- Emel TURAN KARTAL     

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap