Eğirdir Yelkencileri Alanya yolunda

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Yelkencileri Alanya yolunda
Haberin Tarihi: 8.4.2015 14:38:00 - Okunma Sayısı:1381 defa okundu.

Eğirdirli yelkenciler Optimist, optimist junior ve laser radial sınıflarında Bölge kupası yarışlarına katılacaklar.

Eğirdir Yelkencileri Alanya yolunda

 

            Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Bölge kupası yarışları 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılacak.

            Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan’dan alınan bilgilere göre; Isparta’yı temsil edecek Eğirdirli yelkenciler Optimist, optimist junior ve laser radial sınıflarında Bölge kupası yarışlarına katılacaklar. Bu yarışlar, ilgili federasyon kupası yarışları için seçme niteliğinde olacak.

            Kış şartlarında yarışabilmeye uygun hale getirilen yelkencilerimiz optimist sınıfında Ali Lök, Gamze Akşin, Ilgım Dinç, Mustafa Küçükak, optimist juniorda Selin Deren Soysal, Ada Dinç, Laser radialda Uğurcan Çakır, U Mehmet Dikmen, A. Alpcan Eken, 5 gün sürecek yarışmalarda toplam 10 yarış yapacaklar. Dereceye giren sporcular Federasyon kupası yarışlarına katılmaya hak kazanacaklar.

            Isparta’nın Eğirdir ilçesi yelken kafilesine idareci Beden Eğitimi Öğretmeni Yelken Hakemi Şirzat Nacak ve bölge yelken antrenörü Ahmet Şahan’la birlikte sporcu çocukların bazı velileri de katılacaklar. Kafile, bugün saat 08.00’de Eğirdir’den hareket etti.

            Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, “Yarışmalara katılımın gerçekleşmesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eğirdir Belediyesi Başkanlığı’nın katkılarıyla sağlanmıştır. İl Müdürlüğümüz sporcu harcırahlarını, Eğirdir Belediyesi de tekne nakliyesi, sporcu ulaşımı ve diğer eksik gereksinimlerimizi karşılamışlardır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eğirdir Belediyesi Başkanlığı’na desteklerinden dolayı, ayrıca zor şartlarda yarışacak yelkenci çocuklarımızı yarışmalara gönderen velilerimize de teşekkürlerimi sunmaktayım. Yarışmalara katılan idareci, antrenör ve sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap