Kerim Karabaş Türkiye Şampiyonasına Gidiyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kerim Karabaş Türkiye Şampiyonasına Gidiyor...
Haberin Tarihi: 9.4.2015 11:53:00 - Okunma Sayısı:2256 defa okundu.

Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Kerim Karabaş, Türkiye Güreş Şampiyonasına gidiyor.

Kerim Karabaş Türkiye Şampiyonasına Gidiyor…

Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi Kerim Karabaş, Türkiye Güreş Şampiyonasına gidiyor.

1-3 Nisan 2015 tarihleri arasında Karaman’da yapılan Liselerarası Gençler (17-18 yaş) Güreş Grup müsabakalarında Greko-Romen Stil Kategorisinde 46 Kg. da Bölge 1’ncisi olan Kerim Karabaş, 7-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kırşehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve Isparta’yı gururla temsil edecek.

Ayrıca Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin güreş takımında yer alan Muhammet Çetin, Serbest Stil kategorisinde 60Kg.’da 5’nci olurken Servet Aki’de 120 Kg.’da 6’ncı oldu. Greko-Romen Stil Kategorisinde ise Semih Yıldırım 84 Kg.’da, Mustafa Cirit de 96 Kg.’da 5’nci oldular.

Bütün güreşçilerimizi tebrik eder, Kırşehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek olan Kerim Karabaş’a başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap