MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR ANKARA'DAKİ ISPARTALILARLA İSTİŞARELERDE BULUNDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR ANKARA'DAKİ ISPARTALILARLA İSTİŞARELERDE BULUNDU
Haberin Tarihi: 16.4.2015 09:24:00 - Okunma Sayısı:2981 defa okundu.

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı İsmail Özdemir Ankara'da ki iş ve bürokrasi dünyasındaki Ispartalılarla bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR ANKARA’DAKİ ISPARTALILARLA İSTİŞARELERDE BULUNDU

 

            Ak Parti Isparta Milletvekili Adayı İsmail Özdemir Ankara’da ki iş ve bürokrasi dünyasındaki Ispartalılarla bir araya geldi.

            Ankara’daki Ispartalıların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen bahar dönemi istişare yemeğinin gündemini önümüzdeki Genel Seçimler ve Isparta siyaseti oluşturdu. Yaşar Bakal, Erdal Saraçoğlu, Ali Tanış tarafından organize edilen yemek Isparta İli Kalkındırma Derneği Başkan Vekili Bülent Korkmaz’ın katkılarıyla Tedaş Nilüfer Salonunda gerçekleştirildi.

            Ankara’daki Ispartalı Bürokrasi ve İş dünyasından 100’e yakın hemşerimizin katıldığı ve Yaşar Bakal’ın moderatörlüğünde gerçekleşen istişare yemeğinde gündem siyasetti. Isparta Ak Parti Milletvekili Aday’ı İsmail Özdemir toplantıda yaptığı konuşmada, “sizlerin içinden biri olarak Milletvekili Adayıyım ve Ankara’da yaşayan Ispartalı hemşerilerimizin dertlerini çok iyi biliyorum” dedi. Özdemir, Isparta’da hemşerilerimizin dilek ve şikayetlerini sahada dinleme fırsatı bulduğunu ve bunların çözümü için siz Ispartalı hemşerilerimizle beraber çalışmalar yapmak arzusunda olduğunu sözlerine ekledi. Özdemir, “tüm Ispartalı hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum” diyerek söylerini tamamladı. 

            14 Nisan Salı günü gerçekleştirilen istişare yemeğine, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı TBMM Stratejisti Dr. Hasan Özgür Özen, Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Başbakanlık Müfettişi Mehmet AKIN, Gazeteci Ekonomist ve Yazar Zeki Tarhan, Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Yargıtay Üyesi Ali Serman Erkuş, Mehmet Uz Dershanelerinin Sahibi Mehmet Uz, Sayıştay Grup Şefi Mehmet Altıntaş, Çukurambar Mahallesi Muhtarı Mehmet İhsan Gülbudak, İşadamı Zeki Demirci ve çok sayıda Ispartalı bürokrasi, yargı mensupları ve işadamlarından katılım oldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap