AK PARTİ EĞİRDİR'DE SEÇİM STARTINI VERDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK PARTİ EĞİRDİR'DE SEÇİM STARTINI VERDİ
Haberin Tarihi: 21.4.2015 16:37:00 - Okunma Sayısı:3536 defa okundu.

TOPLANTIDA AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI

AK PARTİ EĞİRDİR’DE SEÇİM STARTINI VERDİ

 

TOPLANTIDA AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TANITILDI

 

            7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler için seçim startını veren Ak Parti, 20 Nisan Pazartesi  akşamı Altınkum Düğün Salonunda düzenlenen toplantıda Isparta Milletvekili adaylarını tanıtarak, vatandaşlarımızdan desteklerini istedi.

            Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Genel Meclisi Üyeleri Fevzi Özdemir ve Mustafa Baş, AKP Kadın Kolları Başkanı Havva Kıraç, Kurucu İlçe Başkanı Av. Mustafa Serkan Demirekin, köy ve mahalle muhtarları ile partililerin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gök, 7 Haziran seçimlerinin ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diledi.

 

Ayşe Usta: “Isparta’da 4, Türkiye’de 400...”

            Toplantıda ilk konuşmayı yapan Ak Parti 4. sıra adayı Ayşe Usta, Isparta’da Ak Parti’den tek kadın aday olduğunu vurgulayarak “zor bir süreç olduğunu biliyorum. Yeni Türkiye yolunda bir karınca olabilmek için destek ve dualarınızı bekliyorum. Isparta’da 4-0’ın zor olmayacağını düşünüyorum. Sizlere güveniyorum. Isparta’da 4, Türkiye’de 400 diyorum” ifadelerini kullandı.

 

İsmail Özdemir: “Isparta’da yine destan yazacağız.”

            Ak Parti’nin 3. sıra adayı İsmail Özdemir ise, aslen Aksu ilçesinden olmasına rağmen, kendini hep Eğirdir’li olarak gördüğünü söyleyerek, “Ak Parti olarak gireceğimiz bu 10. seçim. Zaferi yine biz yazdıracağız. Ak Parti iktidarında 13 yılda Isparta’da pek çok hizmetler gerçekleştirdik. Bu seçimlerde Isparta’da yine destan yazacağız” dedi.

 

Recep Özel:  “Eğirdir’de ne yapılması gerekiyorsa yapacağız.”

            Eğirdir Ak Parti teşkilatının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Ak Parti Isparta Milletvekili ve 2. Sıra adayı Recep Özel ise “önümüzdeki 7 Haziran seçimleri geçtiğimiz seçimlere benzemiyor. Telafisi imkansız sonuçlar için hepimize çok sorumluluklar düşüyor. Bu seçimlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığımız oydan çok daha fazlasını alacağız. Sarıidris ve Eğirdir Belediyesinde işçi kıyımlarına başlandı. Biz, Eğirdir’de ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Eğirdir Gölü Kuşak Projesi’ni bu dönem hayata geçirmenin mücadelesini vereceğiz. Eğirdir’e Adliye binası kazandıracağız. Tren Garı’nın bulunduğu araziyi Üniversiteye tahsisini gerçekleştirerek, Eğirdir Üniversitesinin kurulmasını sağlayacağız. Yeni Hastane projesi bitmek üzere. Yalvaç’ta olduğu gibi Eğirdir’e de beş yıldızlı bir hastane kazandıracağız.

            Kaymakamlıkla birlikte TOKİ yaparak, dar gelirlilerimizin konut sahibi olmalarını sağlayacağız. Eğirdir Gölü’nü kurtarmak adına doğalgazın Eğirdir’e gelmesini sağlayacağız. Bütün projelerin takipçisi olacağız” dedi.

 

Özel: “...Angusları, silah ruhsatlarını hatırlatmayalım…”

            Milliyetçi Hareket Partisi’nden 1. sıra Isparta Milletvekili adayı hemşehrimiz Nuri Okutan’ı eleştiren Özel, “Eğirdir’den MHP’nin adayı var. Sözcü Gazetesine çıktıysa vay O’nun haline… Sözcü Gazetesi Okutan’a sahip çıkıyor, Eğirdir’li Vali Hüseyin Avni Coş’a hakaret ediyor. Angusları, silah ruhsatlarını hatırlatmayalım…” dedi.

 

Süreyya Sadi Bilgiç’ten Üniversite sözü...

            Ak Parti Isparta Milletvekili ve 1. sıra adayı Süreyya Sadi Bilgiç ise, 13 yılda büyük reformların altına, hizmetlerin altına Recep Tayyip Erdoğan’ın, Abdullah Gül’ün, Ahmet Davutoğlu’nun destekleriyle, imza attıklarını, Isparta’ya ilçe ve köylerinde çok ciddi hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. DDY arazisinin üniversiteye devriyle, buraya mutlak suretle üniversite kampüsü kurulacağını vurgulayan Bilgiç, Eğirdir’e 400 kişilik bir öğrenci yurdu yapımının önümüzdeki yıl programa alınarak hızlı bitirileceğini anlattı.

            CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç “Kılıçdaroğlu seçim beyannamesinde; mazotu 1,5 lire yapacağız, dini bayramlarda birer maaş ikramiye vereceğiz demiş. Bunu bir de notere tasdik ettirmiş… Kılıçdardoğlu’nun SGK’yı batırmaktan sabıkası var…” dedi.

            MHP’nin ise 2011 seçimlerinde Isparta’dan 1 milletvekilini sadece 1500 oyla kazandığını söyleyen Bilgiç, “3. sırada Ak Parti’den Eğirdirli bir adayımız var. İsmail Özdemir… Evladınıza, çocuğunuza sahip çıkınız…” ifadelerini kullandı.

 

Osman Zabun: “Tarihe İmza Atacağız.”

            Toplantıda son olarak konuşmayı yapan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun ise “ben artık adaylarımız demiyorum. Milletvekillerimiz diyorum. Isparta’dan dört milletvekili çıkararak, tarihe imza atacağız….” dedi.

            Toplantı, vatandaşlarımızın sorularının cevaplanması ve isteklerini belirtmeleriyle sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap