İrfando, Ramazan Bayramı İçin Tatlı Siparişi Almaya Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İrfando, Ramazan Bayramı İçin Tatlı Siparişi Almaya Başladı
Haberin Tarihi: 10.5.2021 13:25:44 - Okunma Sayısı:1246 defa okundu.

İrfando Dondurmaları, Gaziantep Taşoğlu Baklavaları Eğirdir Şubesi, birbirinden lezzetli,  geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin hizmetinde...

İRFANDO, RAMAZAN BAYRAMI İÇİN TATLI SİPARİŞİ ALMAYA BAŞLADI

Türk mutfağı denilince tüm dünyada akla ilk gelen ürün olan baklava, Ramazan Bayramlarında sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Bu bayram öncesinde tatlıcılar müşterilerine en taze baklavaları sunabilmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Koronavirüs önlemleri kapsamında telefonla bayram siparişi alan tatlıcılar yoğun talep görüyorlar.

İrfando Dondurmaları, Gaziantep Taşoğlu Baklavaları Eğirdir Şubesi de Koronavirüs önlemleri kapsamında Ramazan Bayramı için telefonla tatlı siparişi almaya başladı.

Fıstıklı ve Cevizli Antep Baklavası, Şöbiyet, Fıstıklı Kuru Baklava, Havuç Dilimi, Antep fıstıklı Sarma, Cevizli Ev Baklavası gibi birbirinden lezzetli,  geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet veren Gaziantep Taşoğlu Baklavaları Eğirdir Şubesi işletmecisi Ümit Günay, 100 TL. üzerindeki siparişleri eve teslim edebileceklerini belirterek Ramazan Bayramında açık olacaklarını sözlerine ekledi.

İrfando Dondurmaları, Gaziantep Taşoğlu Baklavaları Eğirdir Şubesi Cami Mahallesi Çınaraltı Meydanı  Atatürk Anıtı Karşısı Eğirdir adresinde hizmet veriyor.

Siparişlerinizi 0246 311 4 888 no'lu telefondan verebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap