MİLLETVEKİLİ CESUR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİLLETVEKİLİ CESUR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Haberin Tarihi: 20.5.2021 11:16:04 - Okunma Sayısı:2715 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İyi Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek’in vefatı için başsağlığı mesajı yayınladı.

MİLLETVEKİLİ CESUR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İyi Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek’in vefatı için başsağlığı mesajı yayınladı.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, mesajında şunları söyledi: “İYİ Parti Isparta İl Başkanımız, çok değerli abim, kıymetli dava arkadaşım Mustafa Şimşek’i, bir aydan uzun süredir mücadele ettiği koronavirüs enfeksiyonu sebebi ile kaybetmenin acısını yaşıyorum.

Yıllarca ülkesine ve memleketi Isparta’ya hizmet için çalışan, 2018’den bu yana önce İYİ Parti’nin kuruluşunda yer almış ve daha sonra İYİ Parti Isparta kurucu il başkanlığı görevini üstlenmiş değerli bir siyasetçi ve dava adamını zamansız bir şekilde kaybetmek hepimizi derinden yaraladı.

22 Nisan’dan bu yana yatarak tedavi gördüğü Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kendisini iyileştirmek için büyük gayretler gösteren başta üniversite rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya, başhekim Prof. Dr. Rasih Yazkan’a, yoğun bakım biriminde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza ve hem Isparta’mızdan hem de Isparta dışından desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Yine bu süreçte her türlü desteğini ve duasını eksik etmeyen İYİ Parti Genel Başkanı’mız Sayın Meral Akşener’e, İYİ Parti Teşkilat Başkanı’mız Sayın Koray Aydın’a, parti yöneticilerimize, milletvekillerimize, Isparta’mızın il ve ilçe yöneticilerine ve üyelerimize, Türkiye’nin her yerinden desteğini ve duasını esirgemeyen tüm teşkilatlarımıza ve dostlarımıza, Isparta’da bilgisi olup bize destek olan tüm hemşerilerimize ve duasını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım.

İl Başkanımız ve Abim Mustafa Şimşek’in başta ailesi ve tüm sevenlerine ve Ispartalı hemşerilerimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız büyüktür, Allah’a sığınıyoruz. Kendisi onurlu kişiliği ve çalışkanlığı ile unutulmayacaktır.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap