CHP Adayları Gazetemizi Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Adayları Gazetemizi Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 30.4.2015 17:30:00 - Okunma Sayısı:2987 defa okundu.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Isparta Milletvekili Adayı olan İrfan Bakır ve İsa Önder Dinçtürk gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

CHP Adayları Gazetemizi Ziyaret Etti

 

            7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Isparta Milletvekili Adayı olan İrfan Bakır ve İsa Önder Dinçtürk gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.         

            CHP Isparta Milletvekili adayları İrfan Bakır ve İsa Önder Dinçtürk Eğirdir’de esnafları ve balıkçıları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. Balıkçılar, gölün kirliliğinden bahsederek göldeki balık çeşitlerinin azaldığını dile getirdiler.

            CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Isparta ve Eğirdir’li partililer ile birlikte gazetemizi ziyaret eden CHP Isparta Milletvekili adayları, Gazetemiz sahibi Abdullah K. Sinan ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.

            CHP Isparta milletvekili adayları İrfan Bakır ve İsa Dinçtürk’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap