MHP Adayı Nuri Okutan'ın Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Adayı Nuri Okutan'ın Seçim İrtibat Bürosu Açıldı
Haberin Tarihi: 7.5.2015 18:25:00 - Okunma Sayısı:3075 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı hemşehrimiz Nuri Okutan'ın Eğirdir'deki seçim irtibat bürosu görkemli bir törenle açıldı.

MHP Adayı Nuri Okutan’ın Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

 

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı hemşehrimiz Nuri Okutan’ın Eğirdir’deki seçim irtibat bürosu görkemli bir törenle açıldı.                 +

            7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerinde MHP Isparta Milletvekili Adayı olan hemşehrimiz Nuri Okutan’ın seçim irtibat bürosunun açılış töreninde; MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Akif Çapraz, MHP Isparta Milletvekili Adayları Ahmet Ziya Nuhoğlu, Hakan Demirtaş, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, MHP Isparta Yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile Eğirdir ilçe Başkanı Osman Yaman’ın yanı sıra çok sayıda hemşehrimiz destek için oradaydı.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan törende MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Milletvekili Adayları Hakan Demirtaş, Ahmet Ziya Nuhoğlu ve hemşehrimiz Nuri Okutan birer konuşma yaptılar.

            MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan “Bizim derdimiz milletvekili olma derdi değil. Dert artık vatan millet ve değerlerimiz derdidir.” diyerek Isparta ile ilgili bütün projelerin takipçisi olacaklarını önemle vurguladı ve “Artık bizim de sözümüz var, bizim de sesimiz var. Buradan Eğirdir’den sesleniyoruz size. Yetti Gari!...” diye konuştu.

            Konuşmaların ardından Hemşehrimiz Nuri Okutan’ın seçim bürosunun açılış kurdelesini Eğirdir’li hemşehrilerimiz kestiler.

            MHP Isparta Milletvekili adayı hemşehrimiz Nuri Okutan’ın seçim irtibat bürosunun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarılı çalışmalar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap