CHP'NİN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP'NİN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI
Haberin Tarihi: 14.5.2015 17:03:00 - Okunma Sayısı:3599 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Teşkilat başkanlığınca Eğirdir'de Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

            CHP’NİN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

 

            Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eğirdir İlçe Teşkilat başkanlığınca Eğirdir’de Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

            7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimde CHP’den Isparta Milletvekili adayları olan İrfan Bakır, İsa Önder Dinçtürk ve İzzet Beydoğan Eğirdir’deki seçim irtibat bürosunun açılışına katılarak, “Cumhuriyetin değerlerini yeniden kazanmak için gelin 7 Haziran’da CHP’ne oy verin” dediler.

 

            Altıngöl Otel altında bulunan eski İşbankası binasındaki seçim koordinasyon merkezinin açılışına  CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, Isparta milletvekili Adayları İrfan Bakır, İsa Önder Dinçtürk ve İzzet Beydoğan, Eğirdir eski Belediye Başkanı Tacettin Gencay, CHP Isparta Kadın Kolları-Gençlik kolları üyeleri, CHP Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Ali İnce, Kadın Kolları Başkanı Münevver Yıldız Güner’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
 
İnce: “Ne yalana ne dolana bas mührünü Kılıçdaroğlu’na…”

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayan programda bir açılış konuşması yapan CHP Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Ali İnce “Kalpleri demokrasi sevgisiyle dolu sevgili Cumhuriyet Halk partililer hepiniz Eğirdir’imizdeki seçim büromuzun açılışına hoş geldiniz. Sizlere güzel bir seçim bürosu açmak için çalıştık. İnşallah bunda başarılı olmuşuzdur. Her gün sizleri buraya bekliyorum. İktidar oluncaya kadar çalışmalarımızı buradan yapacağız. Burada adalet var, eşitlik var, demokrasi var ama vicdansızlık yoktur. 7 Haziran’da iktidara geliyoruz. 2 maaş ikramiye vermeye geliyoruz. Mazotu 1,5 lira yapmaya geliyoruz. Gençlere iş bulmaya geliyoruz. Geliyoruz sevgili Eğirdir’liler, geliyoruz iktidara geliyoruz. Türkiye’yi yaşanmaz bir ülke haline getirenlere meydan okumaya geliyoruz. Artık yaşanacak bir Türkiye geliyor. Ne yalana ne dolana bas mührünü Kılıçdaroğlu’na” dedi. Hasan Ali İnce sözlerinin sonunda seçim koordinasyon merkezinin, Eğirdir’e, Isparta’ya ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Demirkol:  “Isparta’da birinci partiyiz…”

            CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ise: “Sevgili CHP’li partili üyelerimiz biz iktidara yürüyoruz. Şuan Isparta’da birinci partiyiz. Pazartesi günü genel başkanımızı ağırladık. Gördük ki onbinlerle meydana sığmadık. Kendisi memnuniyetini dile getirerek, bizlere teşekkür etti. Ben çok fazla siyasi bir konuşma yapmayacağım. Milletvekili adaylarımıza fırsat vereceğim. Bu seçim büromuzun Eğirdimize, Ispartamıza ve partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Beydoğan: “Bu İktidar Eğirdir’de Kamu Kurumlarını Kapattılar”

            CHP 4’ncü sıra Isparta Milletvekili adayı İzzet Beydoğan: “Eğirdir’in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Isparta’nın en güzel, güzide ilçesidir. Eğirdir, Başta turizmiyle, meyveciliğiyle, her şeyi barındıran bir ilçemizdir. Maalesef son zamanlarda hükümetin politikalarından dolayı hepsini çökerttiler. Eğirdir’in esnafını çökerttiler. Acemi birliğini kaldırdılar, esnafı çökerttiler. Çiftçisinin enstitüsünü kaldırdılar, araştırma yaptılar. Meyvecilik yapan çiftçilik yapan arkadaşlarımızı zor durumda bıraktılar. Turizmci sıkıntılı, esnaf sıkıntılı, çiftçi, köylü, sıkıntılı. Tek sıkıntılı olmayan iktidarın yandaşları, yoldaşları. Diyorlar ki; Isparta büyüdü. Nasıl büyüdü? Tüm ilçelerdeki kamu kurumlarını kapattılar. Eğirdir’de de kapattılar kurumlarımızı. Sonra Isparta büyüyor diyorlar. Tabi onlar büyüdü, millet fakirledi. Bunlar iktidara geldiklerinde 5 milletvekili vardı. Sonra 4’e düşürdüler, bir daha gelesiye 3’e düşürecekler. Bu ne demektir biliyor musunuz? Nüfus küçülüyor, insanlar kaçıyor demektir. Onun için Isparta ve Eğirdirli hemşehrilerimizin artık dur demesini istiyoruz. Isparta’nın kalkınması için, Eğirdir’in ve diğer ilçelerimizin büyümesi için bu iktidara dur demesini istiyoruz. Artık insanlar kurban kesemez haline geldiler. 800-1000 lira maaş alıyorlar, kurbanını kesse ev kirasını veremeyecek, ya da torununa harçlık veremeyecek. Biz milletvekili adaylarımızla birlikte bunların hepsine hesap vermeye hazırız. Bu sorun artık hepimizin sorunu. Görüşleriniz A-B-C olur saygı duyuyoruz. Ama Cumhuriyetin değerlerinin kurtulması için, insanların kurtulması için, memleketimizin kurtulması için gelin CHP’ye sahip çıkalım. İnsanca yaşamak için hepinizi CHP’ye oy vermeye davet ediyorum” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

            Dinçtürk. “ Eğirdir Her Yönden Yalnız Bırakılmış Bir Kent Görünümünde…”

            CHP 2’nci sıra Isparta Milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk: “Eğirdir, Ispartamızın çok önemli bir ilçesi. Benim de doğum yerim. Görüldüğü gibi 10 yıllık bir sürecin sonunda görünen ve gelinen nokta ortada. Hakikaten içler acısı. Turizmin en etkin yaşandığı Eğirdimiz şuanda yalnız bırakılmış, ilgilenilmemiş, her şeyden uzak bir kent görünümünde. Bugün hem Eczacılar günü hem de çiftçiler günü. Eczacılarımızın ve çiftçilerimizin günlerini kutluyorum.  Malum zihniyetin bugün hem eczacısının hem de çiftçisine getirdiği her şey ortada. Dün Soma’da meydana gelen kazada 301 madencimiz şehit olmuştu. Biz 5 tane açılamayan yaşam odası yerine Eğirdir’de malum zihniyetle mücadele için bir yaşam odası açtığımızı düşünüyorum. Malum zihniyete dur demek istiyorsak bu mücadele odası burasıdır. Herkesi buraya davet ediyoruz. 8 Haziran’da yaşanabilir Türkiye için üç adayı gösterelim. Bizler yurttaş olarak birer ortağız. Dolayısıyla birbirimizi kontrol etmek ve katkı sağlamalıyız. Isparta’da çok iyi bir noktadayız. Bunun rahatsızlığı ortada. YSK yasaklamasına rağmen totemlerin kaldırılmadığını gördük. Bunların anlayışı bu. Yasağa uymuyorlar. Eğer bize yetki verilirse bizler üzerimize düşen vazifeyi her şekilde yapacağız. Aydınlık bir Türkiye için 8 Haziran sabahında buluşmak üzere... Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bakır: “Eşitlik, özgürlük ve kardeşlik bizim yolumuz…”

            Eğirdir’de Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış töreninde son olarak bir konuşma yapan CHP 1’nci sıra Isparta Milletvekili adayı İrfan Bakır ise: “Partimizin iktidar yolunda bize vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım projelerini anlatmaya çalıştılar. Eşitlik, özgürlük ve kardeşlik bizim yolumuz. Bu yolculukta el ele, kol kola hareket ederek 8 Haziran’ı hep beraber getireceğiz. 8 Haziran’da inşallah iktidar olacağız. Bu mücadeleyi hep birlikte götürerek  yaşanabilir bir Türkiye’yi herkese anlatacağız. Bütün projelerimizi gerçekleştireceğiz. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap