Ak Parti Genel Merkez Kadın Kollarından Başkan Veli Gök’e Tebrik Ziyareti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ak Parti Genel Merkez Kadın Kollarından  Başkan Veli Gök’e Tebrik Ziyareti
Haberin Tarihi: 5.7.2021 17:13:00 - Okunma Sayısı:2375 defa okundu.

Başkan Veli GÖK, misafirlere Eğirdir Elması ve Elma Ürünlerinden oluşan hediyeleri takdim etti.

AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARINDAN

BAŞKAN  VELİ GÖK’E TEBRİK ZİYARETİ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Akdeniz Bölge sorumlusu Dilek Kaya, MKYK Üyesi İl Koordinatörü Neslihan Ay ve İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse beraberinde AK Parti Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Elvan GÖK ve Yönetimi ile birlikte  Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. Başkan Veli GÖK’ün çalışmalarını yerinde inceleyen heyet daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY’ı ziyaret ederek burada da bir toplantı gerçekleştirdiler.

Ziyaretler sonrası Eğirdir Dündarbey Medresesinde bulunan Sıfır Atık Sergisini ve Eğirdir Citta Slow Marketlerini ziyaret eden heyet daha sonra elektrikli teknede  kısa bir gezi gerçekleştirdi.

Eğirdir gezisini değerlendiren AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Akdeniz Sorumlusu Dilek KAYA; ‘Bugün Eğirdire AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat çalışmaları münasebetiyle geldik. Dün Isparta’da İl Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bugün de İlçe Başkanlarımızla birlikte Eğirdir İlçe Başkanımızın ev sahipliğinde toplantımızı yaptık. Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Veli GÖK’ü ziyaret ettik. Eğirdir’i çok güzel bulduk, ben ilk defa geliyorum. Göl değil sanki deniz gibi duruyor gölümüz. Elektrikli teknemiz farklı bir renk katmış. Belediye Başkanımız çok güzel çalışmalarını yerinde gördük. Eğirdir deyince bir sahil kasabası gördük burada çok hoşumuza gitti Eğirdir İlçemiz.’ ifadelerini kullandı.

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Veli GÖK misafirlere Eğirdir Elması ve Elma Ürünlerinden oluşan hediyeleri takdim ederek teşekkür etti.

- Eğirdir Belediyesi Basın Ve Halkla İlişkiler Bürosu

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap