OKUTAN: "BİZ BU TOPRAKLARI YENİDEN CANLANDIRMALIYIZ."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,OKUTAN: "BİZ BU TOPRAKLARI YENİDEN CANLANDIRMALIYIZ."
Haberin Tarihi: 19.5.2015 09:35:00 - Okunma Sayısı:2958 defa okundu.

MHP Isparta Milletvekili adayı Nuri Okutan, Yalvaç'ta merkez başta olmak üzere Kuyucak, Dedeçam, Bağkonak ve Sücüllü, Eğirdir İlçesinde ise Çukur, Güneyce, Aşağı Gökdere, Haymana, Kırıntı, Yukarı Gökdere, Serpil ve Yuvalı köylerini ziyaret etti.

OKUTAN: “BİZ BU TOPRAKLARI YENİDEN CANLANDIRMALIYIZ.”

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta 1.sıra Milletvekili Adayı Nuri Okutan hafta sonu, Yalvaç ve Eğirdir ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Okutan, Yalvaç’ta merkez başta olmak üzere Kuyucak, Dedeçam, Bağkonak ve Sücüllü, Eğirdir İlçesinde ise Çukur, Güneyce, Aşağı Gökdere, Haymana, Kırıntı, Yukarı Gökdere, Serpil ve Yuvalı köylerini ziyaret etti.

            Vatandaşlarla sohbet eden, ülkenin iç ve dış politikaları ile ekonomiye yönelik bilgilendirmelerde bulunan MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, gençlere önem verdiklerini ve çocukların okullardan meslek sahibi olmuş bir şekilde mezun olmasını sağlayacaklarını söyledi. Okutan, “Bu milletin gerçek değerlerini koruyacak gençler ve devlet adamları yetiştireceğiz” dedi.

            Şerrin karşısında, hayrın yanında yer alacaklarını ve buna yemin ettiklerini kaydeden Milletvekili Adayı Okutan, ülkenin ciddi bir savrulma içerisinde olduğunu ve buna bir ‘dur’ denmesi gerektiğini aktardı. Türkiye’nin kaderinin 3-5 kişinin elinde olamayacağını dile getiren Okutan, Türkiye’de tüketici insanlar yetiştirildiğini, üretimin ortadan kaldırıldığını ve rant ekonomisinin ortaya çıktığını ifade etti.

            MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan, “Ağaç kökünden beslenir, beslenmezse o ağacı sel alır, yel alır. Siyasetçide kökünden bezlenmezse onun ömrü uzun olmaz” dedi. Kapatılan belediyelerin haklarının tekrar geri verileceğini kaydeden Okutan, “Belediyeler neden kapatıldı. Büyükşehir belediyeleri neden kuruldu. Konya’ya, Denizli’ye hizmet için mi kuruldu. Yoksa başka yerlere özerklik verebilmek için mi?” dedi.

            Köylerin her geçen gün kan kaybettiğini, köylerde 2 genç gördüklerinde mutlu olduklarını söyleyen Okutan, gençlerin köyden kentlere göç ettiğini ancak göç edenlerin de diğer illerde garson, temizlik işçisi olarak çalıştıklarını belirterek, “Biz bu toprakları yeniden canlandırmalıyız” diyerek, iktidarlarında üreticilere yapılacak olan desteklerden bahsetti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap