MHP'den Yalvaç çıkarması

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP'den Yalvaç çıkarması
Haberin Tarihi: 19.5.2015 09:39:00 - Okunma Sayısı:2940 defa okundu.

MHP 1.sıra Milletvekili Adayı Nuri Okutan, esas zenginliğin insan yetiştirmek olarak gördüğünü belirterek, ";İnsanı donatır, kapasitesini yükseltirseniz o insan kendi hayatını zenginleştirecektir" dedi.

MHP’den Yalvaç çıkarması

 

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayları Nuri Okutan ve Hüseyin Avni Bıçaklı, hafta sonu çalışmalarını Yalvaç İlçesi’nde gerçekleştirdi. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ve parti mensuplarının eşlik ettiği ziyaretlerde, halkın memnuniyeti gözlerden kaçmadı.

            Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve dertlerini dinleyen Milletvekili adayları ve partilililer ardından Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası’nı (YALTSO) da ziyaret etti. YALTSO Başkanı Nuri Dirik ve yöneticiler tarafından ağırlanan partililer, iktidarlarında işadamı ve sanayicilere yönelik yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

YALTSO olarak bölgenin kalkınması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Oda Başkanı Nuri Dirik, bir bölgenin kalkınmasının tüm aktörlerin bir araya gelmesi ile olabileceğini söyledi.

            Ziyarette konuşan MHP 1.sıra Milletvekili Adayı Nuri Okutan, esas zenginliğin insan yetiştirmek olarak gördüğünü belirterek, “İnsanı donatır, kapasitesini yükseltirseniz o insan kendi hayatını zenginleştirecektir” dedi.

            Türkiye’nin bir savrulma içerisinde olduğunu ve kurumların yıpratıldığını söyleyen Nuri Okutan, işadamlarını sadece para kazanan insanlar olarak görülmemesi gerektiğini ve onlarında vatanın bir parçası olduklarına değindi. İşadamlarının bugünkü gelinen noktada ‘senden’, ‘benden’ diye ötelendiğini kaydeden Okutan, ülkede şu anda savrulma, yıpranma ve erezyon olduğunu belirtti.

            Ahi Evran Merkezleri oluşturacaklarını söyleyen Nuri Okutan, “Bu merkezlerde öğrenciler hem okullarına gidecek hem de mesleki eğitimini aynı anda alacak. Ayrıca zeki çocuklarımızın da devlet yönetimine hazırlanması gerekir” şeklinde konuştu.

            Yalvaç’ın sanayi ve tarımsal ağırlıklı olduğunu ve fabrikalara ihtiyacının bulunduğunu kaydeden MHP 2.sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Bıçaklı da, “Turizmde Yalvaçımız yine umduğunu bulamadı” dedi.  Bıçaklı, seçim beyannamelerinde işadamlarına yönelik çalışmalardan da bahsetti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap