MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİREL’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİREL’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Haberin Tarihi: 14.7.2021 09:51:19 - Okunma Sayısı:2612 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI MEHMET DEMİREL’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

Demirel, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk’e Düşmana; Düşmanız…”

15 Temmuz karanlık ve hain planın gerçekleştirilmeye çalışıldığı gündür. Türk’ün tarih sahnesinde var oluşunu kabul edemeyen iç ve dış mihrakların ortak operasyonudur.

Bu operasyonlar tarihte de olduğu gibi asla ama asla başarı sağlayamayacaktır. Küresel Türk düşmanları ne yaparlarsa yapsınlar arzuladıkları sadece bir heves ve ütopyadan öteye geçemeyecektir.

Türk Düşmanlarının unuttukları şey; Büyük Türk Milletinin her evladı, Ezanı için, Bağımsızlığın sembolü Türk Bayrağı için, Devleti Toprakları için şahadete güle oynaya, koşarak giden bir Milletin Parçasıdır. Ezan ile başlayan Sela ile son bulan hayatımızda bu kutsal değerler her zaman korunacak ve ilelebet var olması sağlanacaktır.

“ Düşmanın varsa boş bulunma, düşmana düşman ol, düzgün ol düzgün insana “ diyor Yusuf Has Hacip. Bizde buradan yola çıkarak diyoruz ki; “ Türk’e düşmana; düşmanız “

15 Temmuz Fetö Terör Örgütü, karanlık emeklerin taşeronu ve maşasıdır. Takiyye kılığına girmiş, inanç üzerinden tertiplenmiş Türkiye Cumhuriyetini Yıkma, Türk Milletini Küresel Güçlerin esaretine alma arzulu bir operasyondur.

Ederi “ bir dolar “ olan şerefsizlerin karşılarına Bozkurtça Dikilişin, Kahramanca mücadele edilişin günüdür.

Peyami Sefa derki; “ İnsan saatlerce derdini anlatsa, bunun etkisi bir haykırış, bir çığlık kadar olamaz…” 15 Temmuz Türkiye’nin çığlığıdır. Türk Düşmanlarının tarihte olduğu gibi hüsrana uğradığı gündür.

Büyük Türk Milletinin ferdi ve bu kutsaliyetler uğruna bedel ödemiş Teşkilatın mensubiyeti olarak, Türk Milliyetçisi Ülkücüler olarak Saygıdeğer Genel Başkanımız Yol Göstericimiz Liderimizin emir ve talimatları ile Cumhur İttifakı Ruhu ile Devletimizin Bekası Milletimizin Geleceği için Mücadelemiz ilelebet Son Nefes, Son Nefer ve Son Damla Kana kadar devam edecektir.

Fetö ve kriptolarına sesleniyoruz. Siz bir “ Hiç “ siniz.

15 Temmuz gecesinde bu Vatan için Şehit olmuş tüm vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, Gazilerimize Sağlıklı Ömür diliyorum.

Son olarak diyorum ki; “ Türk’e Kefen Biçenin, Ölümü Korkunç Olacak “

Ne Mutlu Türk’üm Diyene…"

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap