BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu: “Zarar Gören İhracatçılarımızın Her Daim Yanında Olacağız”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu: “Zarar Gören İhracatçılarımızın Her Daim Yanında Olacağız”
Haberin Tarihi: 4.8.2021 12:08:48 - Okunma Sayısı:1651 defa okundu.

 Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, orman yangınlarında zarar gören ihracatçıların her daim yanında olacaklarını bildirdi.

BAİB Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu:

“Zarar Gören İhracatçılarımızın Her Daim Yanında Olacağız”

 Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, orman yangınlarında zarar gören ihracatçıların her daim yanında olacaklarını bildirdi.

BAİB Başkanı Çavuşoğlu orman yangınları ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Son günlerde tarihimizin en büyük orman yangınına şahit olmanın derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Ülkemizin dört bir yanında çıkan orman yangınları ile halkımız, devletimiz ve tüm yetkililer ile birlikte mücadele etmekteyiz.

Bölgemizde yoğun bir şekilde etkisini gösteren yangınları söndürme çalışmalarında yanımızda olan diğer illerden ve ülkelerden gelen ve büyük bir özveri ile çalışan tüm ekiplere teşekkürlerimizi sunarız.

Maalesef orman yangınları canlarımızı, ormanda yaşayan canlılarımızı, doğamızı, yaşam alanlarımızı elimizden aldı. Bu afette kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Şu an için öncelikli temennimiz bir an önce yangının söndürülmesi, daha fazla tahribatın ve can kaybının önüne geçilmesidir.

Yangın sonlandıktan sonra hep beraber yaralarımızı saracağız. İlk aşamada,  bölgemizin ve ülkemizin eski doğal görünümüne kavuşması amacıyla Türkiye İhracatçılar Meclisimizce koordine edilen fidan bağışına BAİB olarak da katkı sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği olarak bölge halkımızın ve bölgede zarar gören ihracatçılarımızın her daim yanında olacağız.

Bölgemize ve ülkemizde yaşanan yangınların bir an önce son bulmasını diler, tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha sunmak isteriz.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap