Eğirdir Yelkencileri Bodrum Yolunda

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Yelkencileri Bodrum Yolunda
Haberin Tarihi: 24.9.2021 09:42:07 - Okunma Sayısı:962 defa okundu.

Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, bu yarışlara katılmalarında katkı sağlayan Isparta İl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Gevrek ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e teşekkür etti.

EĞİRDİR YELKENCİLERİ BODRUM YOLUNDA

Eğirdir Belediyespor Yelken Klübü sporcuları, 24-30 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olan 2021 Optimist Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF)’nun 2021 yılı Faaliyet Programında yer alan TYF 2021 Optimist Türkiye Şampiyonası Bodrum / Muğla’da yapılacak.

İlimizden yarışlara katılacak olan sporcular; Afra Öztekin, Aybars Kaya, Nisa Naz Kayacan, Mine Ertap, Süreyya Oktar, Zeliha Nur Demirbaş, Deniz Nimet Bulucu, Zeliha Sevde Vural, Rüzgar Şahan, Kafile Başkanı Utku Mehmet Dikmen ve Antrenör Ahmet Şahan ile birlikte, Veliler tarafından Bodrum'a uğurlandılar.

Optimist sınıfı için Milli Takım seçme yarışı niteliğinde olan bu yarışların Açık statüde yapılacağını bildiren Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, yarışlara katılacak olan sporcularımıza başarılar diledi.

Ağartan, bu yarışlara katılmalarında katkı sağlayan Isparta İl Gençlik ve Spor Müdürü Murat Gevrek ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e teşekkür etti.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap