Beş Yıldızlı Hastanemizde Teşekkür Selfisi!!!!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Beş Yıldızlı Hastanemizde Teşekkür Selfisi!!!!
Haberin Tarihi: 11.10.2021 11:46:05 - Okunma Sayısı:2962 defa okundu.

Hasan Kaya yazdı...

BEŞ YILDIZLI HASTANEMİZDE TEŞEKKÜR SELFİSİ!!!!

Hasan KAYA

Saadet Partisi İlçe Başkanı

Sağlık Bakanlığı Bütçesi ile yaptırılan yeni hastanemiz sanki Eğirdir Belediyesi bütçesi ile yaptırılmış gibi reklamını yapıp üzerinden siyasi oy rantı sağlamak vatandaşlarımızın aklı ile alay etmektir.

Kaldı ki eski hastanemizin yatak kapasitesi 750 ve işlevselliği Türkiye genelinde isim yapmış özelliğe sahipti. Şimdiki hastanemizin yatak kapasitesi 100’ e düşürülmüştür. İşlevselliği de çeşitli branşlarda uzman kadrolar olmadığı için bitmiştir. Bunun için vatandaşlarımız acil durum haricinde tedavi için Isparta'yı tercih etmek zorunda kalmaktadırlar.

Eğirdir Belediye Bütçesi ile yaptırılmış gibi oy devşirmeciliği uğruna siyasi malzemeye dönüştürülen hastanemiz için Belediye Başkanı ve Ekibi; “ Beş yıldızlı otel ayarında hastane yaptık vatandaşlarımız eleştireceklerine hastane de selfi çekip sosyal medyalarında paylaşım yapsınlar” diye öneride bulunuyorlarmış.

Selfi yapıp reklamına değecek tedavi bakımından vatandaşlarımızın hizmetine sunulan çeşitli branş bölüm ve doktorları olan bir hastane olmadı ki!...

Bu hastaneye bölüm ve dalında uzman doktorlar lazım bunun içinde hastanenin döner sermaye işletmesi ve özlük haklarının istenilen düzeyde olması gerekiyor. Duyduğumuza göre atanan bazı doktorlar özlük haklarının elverişli olmamasından rapor alıp poliklinik yapmıyorlarmış.

Belediyede yapılan ilçe başkanları toplantısında bu konu sizlere sorulmuştu. Çeşitli branşlar açılacağını ve dalında uzmanların getirtileceğini özlük haklarının düzeltileceğini söylemiştiniz. Acaba branş ve dalında uzman kadro talebi noktasında kurumdan bakanlığa yazılan talep dilekçesi var mı?

Hastane yönetiminiz de çok başarılı iktidar partisini kırmızı halılar ile yollarda kortej eşliğinde karşılıyorlar!...

Mevcut Başhekim Nöroloji uzmanına sorar mısınız kaç defa poliklinik hizmeti vermiş?

Tedavi için Eğirdirli vatandaşlarımız neden Isparta’yı tercih ediyor hiç anket yaptırdınız mı?

Şimdi soruyorum size vatandaş ne diye selfi çekip reklam yapsın?

Peygamber Efendimiz Hz Muhammed ( s.a.v ) alacağı kararlarda istişare edermiş. Sizler ise bildiğinizi zannettiğiniz konular üzerinde istişareden uzak işler yapmaktasınız.

İlçe Başkanlarını belediye ye çağırıp asli vazifeniz olmayan belediyenin bütçesinden yapılmayan yatırımları biz yaptık demek ve bunu bizlere anlatmayı istişare kabul ediyorsanız eğer, Allah var bunu çok iyi yapıyorsunuz!

Önümüzdeki günlerde il ve ilçelerde sağlık sektöründe yönetici kadro atamaları olacak inşallah sizde Eğirdir'in Ali Menfaatini düşünürsünüz de Hastanemizde özverili istişareye açık hasta haklarından yana olan kapıdan içeri giren her hastayı özel hasta gibi görüp ilgi gösteren hastanenin ilerlemesini ve gelişmesini arzu eden Eğirdir de ikamet eden yöneticilerin atanmasına vesile olursunuz. İşte o zaman takdiri hak ederseniz. Bu noktada bizler ile yapmayı istemediğiniz istişareyi Cumhur İttifakı ortağınız MHP ile inşaAllah yaparsınız.

Sizlere buradan sesleniyorum erken seçim yakındır bu gidişatınız hayırlara vesile olacak gidişat değildir. Vatandaş susuyorsa bunun sandıkta hesabı sorulacağı anlamı vardır.

Selfi ile uğraşmayın yapmanız gereken işler ile uğraşın.

İlçemize yapılan veya yapılacak olan Genel Bütçe Kaynaklı her bir proje için Cenabı Allah Devletimize Zeval Vermesin diyorum. Her şey Eğirdir de insanca yaşamak için.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap